2024. gada 18. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Pirmās skolas dienas ballīte pārcelta uz Kultūras centra lielo zāli!

Vasara ir aizsteigusies vēja spārniem, skolēnu brīvlaiks tuvojas noslēgumam, un jau 2. septembrī Smiltenē atzīmēs jaunā mācību gada sākumu. Pirms ķerties pie grāmatām un jaunu zinību apgūšanas, Smiltenes pilsētas Kultūras centrs aicina skolēnus, jauniešus un viņu vecākus uz ballīti!

Visi ballēties gribētāji pulksten 19:00 būs mīļi gaidīti Smiltenes pilsētas Kultūras centra pagalmā (sliktu laika apstākļu gadījumā – lielajā zālē). Pasākuma pirmajā daļā uzstāsies jaunā, daudzsološā grupa “Limited Empire”, kurā muzicē smiltenieši Alise un Klāvs Gulbji un Mareks Dambītis. Grupa izpilda dažādu populāru latviešu un ārzemju dziesmu kaverversijas. Savukārt ballītei jautrību un asumiņu piešķils enerģiskais DJ Kozloo.

Ballītes kulminācijā, ap pulksten 21:00, uz skatuves kāps populārais latviešu reperis Edavārdi. Viņš iedvesmu savām dziesmām smeļas no dažādiem mūzikas stiliem un mūziķiem, sākot no reperiem Eminem un Nas, beidzot ar “Led Zeppelin” un Deividu Boviju. Edavārdi dziesmas ir daudzpusīgas, tajās tiek iztirzātas tādas tēmas kā izpildītāja iekšējā pasaule, viņa apkārtējā vide un sabiedrība. Dziesmu saturs nereti ir satīrisks un sarkastisks, bet skanējums – eksperimentāls. Edavārdi ir izdevis vairākus albumus un sadarbojies ar mūziķiem, kā Kristīne Prauliņa, Skutelis, Arstarulsmirus, Ozols un citiem.

Pasākuma laikā darbosies kafejnīca.

Ieeja pasākuma – bez maksas.

Informāciju sagatavoja
Madara Mūrniece
Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja
[email protected]
28 688 101

*Pasākuma organizators ir Smiltenes pilsētas Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.