2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

NVA aicina darba devējus pieteikties dalībai Vakanču gadatirgū Smiltenē

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) aicina darba devējus pieteikties dalībai Vakanču gadatirgū, kas šī gada 31.oktobrī no plkst. 12.00 līdz 15.00 norisināsies Smiltenes pilsētas Kultūras centrā (Gaujas iela 1, Smiltene).

Vakanču gadatirgus ir lieliska iespēja darba devējiem atrast vajadzīgos darbiniekus, klātienē un vienuviet informējot darba meklētājus par brīvajām darba vietām, darba nosacījumiem un izaugsmes iespējām savos uzņēmumos, kā arī veicot pirmās darba intervijas ar piemērotākajiem kandidātiem.  Dalība NVA Vakanču gadatirgū ir bez maksas!

Pieteikties NVA Vakanču gadatirgum Smiltenē darba devēji var līdz šī gada 11.oktobrim, aizpildot anketu, kas atrodama NVA tīmekļvietnē, un nosūtot to uz e-pastu: [email protected] vai sazinoties ar NVA Valmieras filiāles Valmieras klientu apkalpošanas centra nodarbinātības organizatori Antru Tomu (tālr. 64220764, mob. 26480777, e-pasts: [email protected]), NVA Valmieras filiāles Smiltenes klientu apkalpošanas centra nodarbinātības organizatori Unu Eglīti (tālr. 64714006, mob. 26195698, e-pasts: [email protected]) vai NVA Valmieras filiāles Valkas klientu apkalpošanas centra vadošo nodarbinātības organizatori Lindu Ščerbani (mob. 25685261, e-pasts: [email protected]).

Lai darba devējiem palīdzētu atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem – darbu, NVA ik gadu visos valsts reģionos organizē Vakanču gadatirgus. Šopavasar NVA rīkotie Vakanču gadatirgi ir notikuši Daugavpilī, Liepājā, Jelgavā, Jēkabpilī, Preiļos, Rēzeknē un Rīgā, savukārt sadarbībā ar Igaunijas bezdarba apdrošināšanas fondu Valgā tika rīkots “Livonijas darba gadatirgus 2019”. 26.septembrī Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla EURES projekta ietvaros notiks tiešsaistes darba diena “Darbs un karjera Latvijā 2019”, kurā piedalīsies Latvijas darba devēji un darba meklētāji, kas dzīvo gan Latvijā, gan citviet pasaulē, tas būs arī sava veida tilts, kas savienos darba devējus Latvijā un Latvijas valstspiederīgos, kuri šobrīd strādā ārvalstīs, taču vēlas atgriezties Latvijas darba tirgū.

Projekts Nr.9.1.1.2/15/I/001 „Atbalsts ilgstošajiem bezdarbniekiem”