2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Uzņēmums SIA ZELTINI iegūst LIAA Valmieras biznesa inkubatora apbalvojumu

13. decembrī Valmierā norisinājās LIAA Valmieras biznesa inkubatora Gada balvas pasniegšanas ceremonija, kurā kopumā tika apbalvoti desmit topošie un jaunie uzņēmēji dažādās nominācijās. Laureātu skaitā ir uzņēmējs arī no Smiltenes – SIA ZELTINI.

SIA ZELTINI Gada balvas pasniegšanas ceremonijā ieguva apbalvojumu nominācijā “Gada prototips”. Laureāts ir prototips vistiešākajā nozīmē. Velo-māja-amfībija ir realitāte, kas apskatāma dzīvē un ir gatava nākamajam attīstības posmam.

Kopumā 2019. gadā LIAA Valmieras biznesa inkubatorā pirmsinkubācijas programmā ir darbojušies 62 cilvēki ar biznesa idejām un 14 no tiem ir sapratuši, ka ideju ir vērts realizēt, dibinot uzņēmumus un uzsākot saimniecisko darbību.

Savukārt, inkubācijas programmā patlaban aktīvi darbojas 38 uzņēmumi no Cēsīm, Valmieras, Raunas, Smiltenes, Gulbenes, Valkas, Alūksnes, Pārgaujas, Priekuļiem, Mazsalacas, Beverīnas, Burtnieku, Kocēnu un Pārgaujas novadiem.

Valmieras biznesa inkubatora pakalpojumi pieejami uzņēmējiem un uzņēmējdarbības uzsācējiem 21 pašvaldībā, tostarp Valmierā, kā arī Mazsalacas, Rūjienas, Naukšēnu, Valkas, Apes, Alūksnes, Burtnieku, Strenču, Smiltenes, Gulbenes, Jaunpiebalgas, Raunas, Beverīnas, Priekuļu, Kocēnu, Pārgaujas, Līgatnes, Cēsu, Vecpiebalgas un Amatas novados.

LIAA Biznesa inkubatori tiek finansēti ERAF projekta “Reģionālie biznesa inkubatori un radošo industriju inkubators” ietvaros.

LIAA Valmieras biznesa inkubatora aktivitātēm var sekot līdzi “Facebook” lapā: https://www.facebook.com/LIAAValmiera.

 

Informāciju sagatavoja:

Jurģis Priedītis

Biznesa inkubatora vadītājs

Valmieras biznesa inkubators

Foto: Uģis Brālēns