2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

12.februārī ZAAO gaida ciemos jauniešus, kuri vēlas “pielaikot” profesijas

12.februārī, Latvijas skolēnu Ēnu dienas ietvaros, SIA “ZAAO” (ZAAO) aicina ciemos jauniešus, kuri vēlas izzināt būtiskas profesijas uzņēmuma vadībā un atkritumu apsaimniekošanas nozarē. Būs iespēja “ēnot” uzņēmuma vadītāju, Personāla daļas vadītāju, Loģistikas nodaļas vadītāju, Informācijas tehnoloģiju nodaļas vadītāju/programmētāju, vides inženieri, vides izglītības pedagogu/ projektu vadītāju, biroja vadītāju, sabiedrisko attiecību speciālisti.

“Ēnām” tiek dota iespēja ne tikai vērot darba dienu birojā, bet arī apmeklēt vairākus infrastruktūras objektus, piemēram,  EKO laukumu, Reģionālo atkritumu apsaimniekošanas centru “Daibe”, kā arī Dabas un tehnoloģiju parku “URDA”, lai labāk izprastu uzņēmuma darbību, aktivitātes, kas tiek veiktas sabiedrības izglītošanai vides jautājumos, kā ar iepazītos ar jaunākajiem realizētajiem projektiem.

Ēnu diena ir pasaulē pazīstama un atzīta Junior Achievement karjeras izglītības programma 1.-12.klašu skolēniem. Ēnu dienas mērķis ir veicināt skolēnu izglītības satura sasaisti ar reālo dzīvi, palīdzot skolēniem mērķtiecīgi plānot savu karjeru, izdarīt izvēli par savu nākotnes profesiju un atbilstoši sagatavoties darba tirgum.

Par “ēnu” kļūt var ikviens Latvijas skolēns, sekojot norādēm mājas lapā www.enudiena.lv

 

 Zane Leimane
SIA “ZAAO” sabiedrisko attiecību speciāliste