2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Aicinām uz krāsaino pastalu darināšanas meistarklasi ar 100pastalas.lv un ādas apstrādes vadītāju Agritu Krieviņu-Siliņu

(attēls: no 100pastalas.lv personīgā arhīva)

Smiltenes novada Kultūras centrā 13. jūnijā pulksten 12:00 notiks radoša meistarklase ar Agritu Krieviņu-Siliņu. Meistarklasē pāris stundu laikā būs iespēja iemācīties paveikt skaistu darbu – uzmeistarot pašam savas pastalas.

Pastalas lieliski iederēsies pie jebkura vasaras tērpa, lina kleitas vai Jāņos uzvilktā tautas tērpa. Nodarbībā būs iespēja iegādāties arī ādu citu pastalu darināšanai mājās – varbūt tā būs īpaša dāvana ģimenes loceklim vai kādam Līgo, Jāņu bērnam.

Obligāta iepriekšēja pieteikšanās, jo katram dalībniekam jau iepriekš tiek sagatavoti darbošanās materiāli. Vietu skaits ierobežots.

Nodarbības garums – 3 līdz 4 stundas (atkarīgs no katra paša darbošanās ātruma). Pieteikšanās pa mob. tālr. 26222334 vai rakstot uz [email protected]  līdz 8. jūnijam (nepieciešams norādīt kājas izmēru un pastalu vēlamo krāsu). Pasākums notiks Smiltenes novada Kultūras centra pagalmā, nodrošināsim visus iespējamos dezinfekcijas pasākumus. 

Dalības maksa  – 30.00 EUR

Vairāk par 100pastalas.lv atradīsiet šeit

Ar Smiltenes novada Kultūras centra drošu pasākumu organizēšanas noteikumiem apmeklētājiem ir iespējams iepazīties  šeit. 

 

 

Informāciju sagatavoja

Alise Lilientāle

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101