2024. gada 25. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Svinēsim Lieldienas Smiltenē!

4. aprīlī ar dažām aktivitātēm Smiltenē tiks atzīmētas Lieldienas. Gaidāma šūpošanās, olu ripināšana un citas nodarbes gan lieliem, gan maziem.

Visas dienas garumā pie TLMS “Smiltene” būs iespējams šūpoties, kā arī nodoties individuālā olu ripināšanā.

Savukārt Smiltenes novada Kultūras centra pagalmā gaidāmas īstas Lieldienu olu medības jeb Lieldienu olu mainīšanās no “Perēklīšiem”. Īpaši veidotos “perēklīšos” atradīsies Lieldienu olas, kuras būs iespējams samainīt pret savu krāsoto Lieldienu olu. Tāpat būs iespēja nodoties kārtīgai šūpošanās nodarbei, jo arī Kultūras centra pagalmā tiks uzstādītas šūpoles.

Tāpat 4. un 5. aprīlī pie Smiltenes bibliotēkas būs iespējams veikt pastaigas uzdevumus, kā arī būs iespēja izdekorēt Lieldienu koku.

Un varbūt jums būs iespēja sastapt īstu Lieldienu zaķi Smiltenes centrā!

*Apmeklējot kādu no svētku pieturvietām, aicinām ievērot Valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības pasākumus un ievērot distanci!

Informāciju sagatavoja

Alise Seile

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101

*Pasākuma organizators ir Smiltenes novada Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.