2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

ZAAO aicina: talko gudri!

Pašvaldību atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums SIA “ZAAO” (ZAAO) aicina visus iedzīvotājus, kuri piedalīsies apkārtnes sakopšanas un labiekārtošanas darbos, izmantot iespēju pārstrādei derīgos materiālus vākt atsevišķi un bez maksas nodot EKO laukumos.

ZAAO darbības reģionā ir 20 EKO laukumi, kuros iespējams nodot bez maksas talku atkritumiem raksturīgos – pudeļu un burku stiklu, PET dzērienu pudeles, metāla bundžas un priekšmetus, logu šķidruma un cita veida kannas un kanniņas, kā arī plastmasas spaiņus un kastes bez ēdiena pārpalikumiem, u.c.. Minētos materiālus uz EKO laukumu var nogādāt sev ērtā laikā – EKO laukumu darba laiki pieejami zaao.lv mājās lapā sadaļā – šķiroto atkritumu savākšana, darba dienās tos var noskaidrot pa tālr. 64281250.

Pārējie atkritumi ir jānovieto pašvaldību ierādītajās vietās. Par apņemšanos talkot laicīgi jāinformē pašvaldības talkas koordinatoru, vienojoties par sadzīves atkritumu maisu un lielgabarīta atkritumu novietošanas vietu (informācija talkas.lv).

Lai talkojot nesajūk, kas kurā maisā liekams – iesakām uz tiem veikt īpašas atzīmes. Ja esi gatavs dalīties ar savām atraktīvajām norādēm uz talkošanas maisiem, atsūti mums fotogrāfiju ZAAO Facebook konta ziņojumos un mēs izlozēsim videi draudzīga dzēriena krūzes ieguvēju.

Esi piesardzīgs! Talkojot ievēro valstī noteiktās epidemioloģiskās drošības pasākumus!

 

Informāciju sagatavoja:

Zane Leimane

SIA “ZAAO” sabiedrisko attiecību speciāliste