2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes bibliotēka aicina piedalīties konkursā “Pavasara zieds”

Pavasaris šogad pavisam untumains – te iepriecina ar sildošiem saules stariem, te jau pēc brīža pārsteidz ar sniega pārslu. Tomēr daba ir gatava plaukt, ziedēt un priecēt ar savām bagātībām.
Smiltenes novada bibliotēka aicina piedalīties fotokonkursā “Pavasara zieds”. Konkursa uzdevums ir nofotografēt dārzā, pļavā vai mežā skaistāko, interesantāko pavasara ziedu un atsūtīt to bibliotēkai. Katru dienu bibliotēkas Facebook kontā tiks publicētas iesūtītās fotogrāfijas, lai kopīgi veidotu krāšņu pavasara ziedu galeriju. Par katru fotogrāfiju būs iespēja balsot, nospiežot pogu “patīk”. Visvairāk novērtētākās 3 fotogrāfijas tiks apbalvotas.
Aicinām ikvienu iedzīvotāju aktīvi piedalīties konkursā, kopīgi veidojot krāšņi ziedošu pavasari. Konkurss norisināsies no 1. maija līdz 31. maijam.
Fotogrāfijas iespējams nosūtīt uz Smiltenes novada bibliotēkas Facebook lapas messenger čatu, uz e-pastu [email protected] vai lietotnē WhatsApp uz numuru +37120047831. Sūtot fotogrāfijas, lūgums norādīt arī autora vārdu un uzvārdu, kas netiks publicēts, taču ir nepieciešams saziņai balvas iegūšanas gadījumā.

Informāciju sagatavoja:
Liene Krūmiņa,
Smiltenes bibliotēkas vadītājas vietniece metodiskajā darbā