2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Pēcpusdienas saruna par atbalstu cilvēkiem ar garīga rakstura traucējumiem deinstitucionalizācijas projektā “Vidzeme iekļauj”

Informējot sabiedrību par projekta “Vidzeme iekļauj” norisi un projektā pieejamo atbalstu pilngadīgiem cilvēkiem ar garīga rakstura traucējumiem, 2021. gada 13.maijā plkst. 16.00 Zoom platformā norisināsies jau otrā pēcpusdienas saruna ar Vidzemes plānošanas reģiona deinstitucionalizācijas projekta “Vidzeme iekļauj” vadītāju Inu Miķelsoni un sociālo pakalpojumu eksperti Laini Zālīti.

Pēcpusdienas sarunas laikā projekta pārstāves informēs sarunas dalībniekus par pieejamo atbalstu pilngadīgiem cilvēkiem ar garīga rakstura traucējumiem projekta “Vidzeme iekļauj” ietvaros, atbildēs uz dalībnieku jautājumiem un skaidros sabiedrībā balstītu sociālo pakalpojumu nepieciešamību, saturu un informēs par Vidzemes pašvaldībās esošajiem un topošajiem pakalpojumiem.

Lai piedalītos sarunā, kura norisināsies Zoom platformā, aicinām iepriekš reģistrēties, aizpildot dalības anketu: https://forms.gle/ay1f5W8H24k97mJn8. Sarunai iespējams sekot līdzi arī projekta “Vidzeme iekļauj” Facebook lapā: https://www.facebook.com/vidzemeieklauj .

 

Jautājumiem: Deinstitucionalizācijas projekta “Vidzeme iekļauj” vadītāja Ina Miķelsone, mob.t 29289487, [email protected]

Sociālo pakalpojumu eksperte Laine Zālīte, mob.t. 26536286, [email protected]  

Informāciju sagatavoja: 

Naula Dannenberga, projekta “Vidzeme iekļauj” sabiedrisko attiecību speciāliste