2024. gada 20. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

12. maijā Apē – Pierobežas pavasara gadatirgus

Tradicionālais Pierobežas pavasara gadatirgus Apē notiks svētdien, 12. maijā no plkst. 9.00  līdz 14.00.

Apes gadatirgus pēdējos gados gan pircējiem, gan visdažādākajiem pārdot gribētājiem kļuvis ļoti iecienīts un plašs pārrobežu pasākums, kurā tirgotāju skaits krietni pārsniedz divus simtus, tai skaitā gandrīz simts visdažādāko stādu tirgotāju gan no Latvijas, gan Igaunijas. Iepriekšējā dienā  – sestdien, 11. maijā notiks pavasara tirdziņš Gaujienā.

NFORMĀCIJA TIRGOTĀJIEM

Šogad tirgotāju izvietojums, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, nav būtiski mainījies. Esam izveidojuši 2 amatnieku tirdzniecības zonas, pie pašvaldības ēkas Stacijas ielā un pie vidusskolas Pasta ielā, rūpniecības preču zona galvenokārt bāzēta Avotu ielā un tai piegulošo ielu teritorijā, stādu tirgotāji izvietoti estrādes parka teritorijā, mājražotāju produktiem paredzētas arī 2 tirdzniecības zonas, pie bērnudārza un novada domes ēkas.

Pirms reģistrācijas lūdzam Apes novada mājaslapā www.apesnovads.lv iepazīties ar tirgus nolikumu, kā arī  sadaļu – Biežāk uzdotie jautājumi par tirgu.

Pieteikums  ar pievienotiem dokumentiem jāiesniedz, nosūtot  uz  elektronisko pasta adresi [email protected]  vai personīgi nogādājot Stacijas ielā 2, Apē, Apes novada domē 1.stāvā pie uzņēmējdarbības speciālistes Baibas Vadones vai tūrisma darba organizatores Ilzes Āboliņas.

Tirgotājiem, kuri jau iesūtījuši (vai personīgi iesnieguši) pieteikumus, tirdzniecības atļaujas ar tirdzniecības vietas numuru tiks izsūtītas pa e-pastu vai izsniegtas tikai pēc tirdzniecības vietas nodevas nomaksas, kas jāveic elektroniski vai personīgi iemaksājot novada domes kasē laikā līdz  š.g. 3. maijam.

Tirdzniecības atļaujas tirgotājiem būs jāuzrāda, ierodoties gadatirgū.  Bez tam iepriekš pieteikušies  dalībnieki  veikt tirgus nodevas nomaksu un saņemt  tirdzniecības atļauju  varēs  arī  tirgus dienā, 12. maijā Apes novada domē, 1. stāvā  no plkst. 6.00 līdz 8.00.

Lūgums reģistrētajiem tirgotājiem neierašanās gadījumā par to brīdināt organizatorus! Tirgotājiem gadatirgū ierašanās līdz plkst. 8.00. Brīdinām, ka pēc šī laika neaizņemtās tirdzniecības vietas tiks atvēlētas citiem tirgotājiem.

Aicinām tirgotājus pieteikties laicīgi, jo vietu skaits ir ierobežots.

Sīkāka informācija – pa tālruni 29411072 vai pa tālruni 29436225, e-pasts [email protected] , kā arī  mājaslapā www.apesnovads.lv

Esiet gaidīti Apē uz lustīgu pavasara andeli!

Rekvizīti  tirdzniecības vietas nodevas nomaksai:
Apes novada dome
Juridiskā adrese – Stacijas iela 2, Ape, Apes novads, LV-4337
Reģ. Nr. 90000035872; PVN Reģ. Nr. LV9000003587
Bankas konts: LV28HABA0551025833523
Bankas kods: HABALV22