2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

2017.gada izskaņā A/S “Smiltenes piens” pasniedz 41 naudas balvu Smiltenes novada skolēniem un tehnikuma audzēkņiem

Jau vairākus gadus A/S “Smiltenes piens” ar dažādām aktivitātēm un savu piemēru, kā vienu no veiksmīgākajiem un lielākajiem Smiltenes novada uzņēmumiem, atbalsta novada vispārizglītojošo skolu skolēnus un tehnikuma audzēkņus, motivē mācību sasniegumu uzlabošanā un jaunu mērķu sasniegšanā.

Ceturto gadu Smiltenes novada domes Izglītības pārvalde sadarbībā ar A/S “Smiltenes piens” organizē konkursu „A/S „Smiltenes piens” balva novada 7.-12. klašu skolēniem par uzcītību un sasniegumiem dabaszinātnēs”, kura mērķis ir sekmēt novada jauniešu karjeras izvēles saistību ar ražošanu pārtikas rūpniecībā un atbalstīt novada 7.  – 12. klašu skolēnus.

Lai noteiktu konkursa uzvarētājus, novada izglītības iestāžu administrācijas un dabaszinātņu priekšmetu skolotāji, atbilstoši konkursa nolikumam un mērķim, izvērtē uzcītīgākos un labākos rezultātus dabaszinību apguvē, skolēnu sabiedrisko aktivitāti, brīvprātīgu līdzdalību un iesaistīšanos novada patriotisma veicinošos pasākumos. Naudas balvas saņemšanai izvirza 1 izglītojamo no katras klases, savukārt no Smiltenes tehnikuma tiek izvirzīti 10 audzēkņi.

2017.gada noslēgumā A/S „Smiltenes piens” naudas balvas par uzcītību un sasniegumiem dabaszinātnēs, līdzdalību sabiedriskās aktivitātēs pasniedz 41 novada skolēnam, no kuriem 24 (7.-9.klašu skolēni) saņems 50,00 EUR, 17 (10.-12.klašu skolēni)- 70.00 EUR. Līdz ar naudas balvu, skolēni saņem arī A/S “Smiltenes piens” padomes priekšsēdētājas parakstītu balvu karti. Tāpat nākamajā gadā A/S “Smiltenes piens” konkursa laureātiem organizēs mācību ekskursiju un karjeras izglītības nodarbību uzņēmumā.

Smiltenes novada dome un Izglītības pārvalde izsaka pateicību A/S “Smiltenes piens” valdes priekšsēdētājai un kolektīvam par sniegto atbalstu un jauniešu sasniegumu novērtēšanu. 

Informāciju sagatavoja:
Marita Mūze
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Inga Kovala
Sekretāre