2024. gada 24. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

25. maijā – NVA tiešsaistes darba diena „Darbs un karjera Latvijā”

Projekts nr.7.1.2.1./15/I/001 „ EURES tīkla darbība Latvijā”

25.maijā no plkst. 14.00 līdz 16.00 platformā www.europeanjobdays.eu norisināsies  Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) un Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) rīkotā tiešsaistes darba diena „Darbs un karjera Latvijā”, kuras laikā ar Latvijas darba devējiem tiešsaistē, izmantojot vien datoru vai mobilo ierīci ar interneta pieslēgumu, satiksies darba meklētāji, kuri dzīvo gan Latvijā, gan citviet pasaulē.  Latvijas darba devējiem tā ir iespēja atrast kvalificētus darbiniekus, bet darba meklētājiem – piemērotu darbu Latvijā ar atalgojumu virs 1000 eiro mēnesī.

 

Dalībai tiešsaistes darba dienā „Darbs un karjera Latvijā” ir reģistrējušies jau vairāk nekā 30 Latvijas darba devēju un sadarbības partneru, piedāvājot darba meklētājiem 700 brīvās darbavietas ar atalgojumu virs 1000 eiro. Pasākumā piedalīsies tādi darba devēji kā “Amber Studios”, “Arvato Systems Latvia”, “BITE Latvija”, “BTA Baltic Insurance Company”, “Cabonline Customer Service Latvia”, “Datika”, “Devre”, “Dinair Filton”, “Forevers”, “G4S Latvia”, “Innovative Travel Solutions”, “Latvijas Nacionālais arhīvs”, “Magma”, “Maxima Latvija”, “Nacionālie bruņotie spēki”, “Pasažieru vilciens”, “SSI SCHAEFER”, “Transcom Worldwide Latvia”, “Trelleborg Wheel Systems”, “Valmieras stikla šķiedra”, “Valpro”, “Valsts Nekustāmie īpašumi”, “Vervo”, “Yumaks” u.c.

 

Savus profilus dalībai tiešsaistes darba dienā „Darbs un karjera Latvijā” ir reģistrējuši ap pieciem simtiem darba meklētāju no Latvijas, Francijas, Nīderlandes, Portugāles, Itālijas un Spānijas. Pārsvarā tie ir cilvēki vecumā no 22 līdz 44 gadiem, 90% darba meklētāju ir maģistra vai bakalaura grāds, darba pieredze – vairāk nekā 5 gadi. Tiešsaistes darba diena „Darbs un karjera Latvijā” ir lieliska iespēja darba devējiem piesaistīt darbam savos uzņēmumos arī tos Latvijas valstspiederīgos speciālistus, kuri šobrīd dzīvo un strādā ārvalstīs, bet vēlas atgriezties Latvijā.

 

Gan darba devējiem, gan darba meklētājiem dalība pasākumā ir BEZ MAKSAS!

 

Tiešsaistes darba dienas dalībnieki varēs saņemt arī konsultācijas – uz reģistrēto lietotāju jautājumiem tiešsaistē atbildēs Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) un Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) pārstāvji.

 

Ja esat darba meklētājs un gribat atrast darbu Latvijā, Jums vēl ir iespēja izveidot savu profilu platformā www.europeanjobdays.eu, reģistrēties dalībai pasākumā „Darbs un karjera Latvijā” (https://www.europeanjobdays.eu/en/Job_and_Career_in_Latvia_2021), pieteikties vēlamajai vakancei un vienoties ar darba devēju par darba intervijas laiku pasākuma dienā – 25. maijā. Darba meklētāji regulāri saņem arī paziņojumus par jaunu darba devēju un vakanču reģistrāciju platformā.

 

Ja esat darba devējs un meklējat kvalificētu speciālistu vakancei ar atalgojumu virs 1000 eiro, platformā www.europeanjobdays.eu Jūs vēl varat pagūt reģistrēt sava uzņēmuma profilu dalībai pasākumā „Darbs un karjera Latvijā”, pieteikt vakanci, kā arī publicēt uzņēmuma prezentāciju starptautiskās atpazīstamības veicināšanai.

 

Detalizētāku informāciju var uzzināt, sazinoties ar starptautiskās tiešsaistes darba dienas „Darbs un karjera Latvijā” Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla EURES koordinatoriem Latvijā Agiju Mickeviču ([email protected], tālr. 26645566) vai Andri Segliņu ([email protected], tālr. 26591666).