2024. gada 16. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Lūdzam stingri ievērot visus drošības un piesardzības pasākumus

Smiltenes novada iedzīvotāji, mēs vēlreiz un vēlreiz lūdzam stingri ievērot visus drošības un piesardzības pasākumus, lai apturētu jaunā koronavīrusa COVID-19 izplatību.

Slimību profilakses un kontroles centrs ir publicējis 20.marta datus par COVID-19 saslimšanas gadījumiem Latvijā pilsētu un novadu griezumā. Smiltenes novadā uz šodienu ir apstiprināts 1 gadījums, kas reģistrēts pēc deklarētās dzīvesvietas.

Atbildīgie dienesti visu laiku uzsver, cik būtiska ir sabiedrības atbildība, lai mazinātu saslimšanas gadījumus, taču vēl aizvien cilvēki neaptver ārkārtējās situācijas nopietnību!

!!! Iedzīvotāji, kuri atgriezušies Latvijā no ārvalstīm, ievērojiet 14 dienu pašizolēšanos;
!!! Lūdzam ievērot 2 metru distancēšanos veikalos un citās publiskās vietās, kā arī visus profilaktisko un piesardzības pasākumus.

Ja nepieciešama palīdzība saistībā ar pašizolēšanos, kā arī medikamentu un pārtikas piegādi, īpaši gados vecākiem novada iedzīvotājiem – var zvanīt uz Pašvaldības informatīvo tālruni 26362282 no 8.00-20.00. Ja zvans tiks saņemts ārpus norādītā laika, sazināsimies tiklīdz būs iespējams.

Esiet atbildīgi pret savu ģimeni, kaimiņiem, draugiem, kolēģiem un sabiedrību kopumā, jo tikai tā mēs varam apturēt šī vīrusa izplatību!

Par pašvaldības darbu, vairāk ŠEIT: