2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

7.martā Valmierā notiks Vidzemes fitnesa diena

Sestdien, 7.martā no plkst.11:00 līdz 15:00 Valmieras peldbaseina ēkā notiks fitnesa pasākums kustību entuziastiem – Vidzemes fitnesa diena 2020! Apmeklētājiem tiks piedāvātas 11 dažādas nodarbības, tajā skaitā arī divu veidu jogas un nodarbības ūdenī. Pasākums paredzēts visai ģimenei, jo īpašas aktivitātes gan zālē, gan ūdenī notiks arī bērniem. 

Vidzemes fitnesa diena Valmierā pieturas pie pērn ieviestā koncepta – sportošana notiks gan zālē, gan ūdenī un uz ūdens, Valmieras peldbaseinā. Pasākumu papildinās sarunas ar sporta psiholoģijas speciālistu par dažādām tēmām, kā arī īpašas aktivitātes bērniem.  

Vidzemes fitnesa dienas aktivitātes notiks Valmieras peldbaseina ēkā.  Pasākuma centrālās aktivitātes notiks ēkas 1.stāva zālē, kur vienotā plūsmā norisināsies gan augstākas, gan zemākas intensitātes nodarbības dažādu treneru vadībā. Peldbaseinā notiks vingrošana ūdenī un SUP FIT nodarbības, bet mazajos peldbaseinos ar bērniem rotaļāsies animators. Aktivitātes bērniem notiks arī Sporta Veselības centrā (Peldbaseina ēkas pirmajā stāvā). Šeit norisināsies arī pasākuma izglītojošā daļa jeb sarunas par personīgas izaugsmi, iekļaujot tēmas par uzturu un motivāciju sportot.

Vidzemes Fitnesa diena notiks Valmieras Peldbaseinā, Rīgas ielā 91, Valmierā, kā arī tajā pašā ēkā esošajā Sporta Veselības centrā.  Pasākuma plāns būs izstrādāts tā, lai apmeklētāji varētu ērti apmeklēt vairākas sev interesējošās aktivitātes.

Ieejas maksa pasākumā – 10 eiro, bērniem līdz 18 gadu vecumam – 5 eiro.

Biļetes iepriekšpārdošanā: https://www.bezrindas.lv/lv/vidzemes-fitnesa-diena/7865/

Pasākuma dienā biļešu iegāde Valmieras peldbaseina kasē.

 

Informāciju sagatavoja:

Lelde Bukovska