2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Aicina doties pieredzes apmaiņas braucienā uz Igauniju 26.-27.aprīlī

Smiltenes novada mazie un vidējie uzņēmēji, kas nodarbojas ar piena un gaļas lopkopību un pārstrādi tiek aicināti pieteikties divu dienu pieredzes apmaiņas mācību braucienā uz Setu zemi Igaunijā projekta “Pārrobežu sadarbības veicināšana vietējiem pārtikas produktu ražotājiem un amatniekiem pierobežā” ( Nr.Est-Lat14 “COOP Local”) ietvaros. Pieredzes apmaiņas brauciens uz Igauniju notiks no 26.-27.aprīlim.

Brauciena ietvaros paredzēts apmeklēt vietējās piena un gaļas lopkopības un pārstrādes saimniecības Setu zemē, Igaunijā, paredzēts arī kontaktu veidošanas seminārs, kurā piedalīsies un savā pieredzē dalīsies uzņēmuma “Louna piim” (Igaunija) īpašnieks Meelis Mottus no Jaunrozes, kā arī Veru uzņēmējdarbības attīstības centra pārstāvis Tiit Toots (Igaunija). Pieredzes apmaiņas semināra laikā būs iespēja satikt un veidot kontaktus ar Repinas, Vastselīnas, Setu zemes un Apes novada uzņēmējiem.

Plašāka informācija un pieteikšanās līdz 20.aprīlim, rakstot e-pastu  Modrim Apsītim – [email protected] vai zvanot pa tālruni 64707575 un norādot vārdu, uzvārdu, nodarbošanos, uzņēmuma reģistrācijas numuru un kontaktinformāciju. Vietu skaits ierobežots.

Šis raksts atspoguļo autora viedokli. Programmas vadošā iestāde neatbild par tajā ietvertās informācijas iespējamo izmantošanu.

Zelma Mičule,
Attīstības un plānošanas nodaļas
Projektu vadītāja