2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Aicina izteikt viedokli par atkritumu apsaimniekošanu

Pašvaldību atkritumu apsaimniekošanas uzņēmuma SIA “ZAAO” (ZAAO) klientiem līdz 15.janvārim ir iespēja izteikt viedokli par uzņēmuma sniegtajiem pakalpojumiem un izvirzīt priekšlikumus jaunu pakalpojumu ieviešanai, aizpildot ikgadējo klientu aptaujas anketu.

Klientu aptaujas anketa pieejama elektroniski www.zaao.lv, spiežot uz bannera KLIENTU APTAUJAS ANKETA. Anketa sastāv no 12 jautājumiem, tās aizpildīšana laika izteiksmē prasīs 2 līdz 5 minūtes.

ZAAO kvalitātes vadītāja Ingrīda Gubernatorova: “Lai mūsu klienti saņemtu pakalpojumus nemainīgi labā kvalitātē, tie ir regulāri jānovērtē. Klientu redzējums un ieteikumi uzņēmumam ir būtiski. Klientu idejas nereti palīdz attīstīt jaunus pakalpojumus. Turklāt mūsu pakalpojumi ir cieši saistīti ar vides aizsardzības jautājumiem un, iesaistoties atkritumu apsaimniekošanas sistēmā, klients apliecina cieņu pret dabu un tās resursiem. Saudzīga attieksme pret apkārtējo vidi ir kļuvusi par nozīmīgu uzņēmuma un klientu attiecību veidošanas iespēju.”

ZAAO nodrošina atkritumu savākšanu, šķirošanu, uzglabāšanu, apstrādi, pārvadāšanu, apglabāšanu un sabiedrības izglītošanas aktivitātes 27 pašvaldību iedzīvotājiem Ziemeļvidzemē, Malienā un Pierīgā.

Informāciju sagatavoja:
Zane Leimane
SIA “ZAAO” sabiedrisko attiecību speciāliste