2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Aicina mazos un vidējos uzņēmējus piedalīties projekta “COOP Local” aktivitātēs

Aicināti piedalīties Lindoras gadatirgū:

Smiltenes novada amatnieki, rokdarbnieki, dārzeņu un ogu audzētāji un pārtikas ražotāji tiek aicināti 28.oktobrī doties uz Lindoras gadatirgu Igaunijā. Projekta “COOP Local” ietvaros ar saviem darinājumiem varēs piedalīties amatnieki un rokdarbnieki, kā arī uzņēmēji un mājražotāji ar saviem pārtikas produktiem. Pieteikšanās līdz 17.oktobrim, vietu skaits ierobežots.

Iespēja pieteikties divu dienu semināram, Repinā:

Smiltenes novada mazie un vidējie gaļas un piena lopu audzētāji un  pārstrādātāji tiek aicināti piedalīties  divu dienu seminārā no 7. līdz 8. novembrim Repinā, Igaunijā, kur notiks gan vairākas lekcijas, gan vietējo saimniecību apmeklēšana. Pieteikšanās semināram līdz 19.oktobrim, vietu skaits ierobežots.

Semināra programma:

  • lekcija par pārtikas mājražošanu, eko piena produktu ražošanu un pārdošanu saimniecības “Pajumäe” pieredze;
  • lekcija par gaļas liellopu audzēšanu, audzētāju sadarbību un pieredzi gaļas lopkopībā;
  • lekcija par bioloģiskās pārtikas ražošanu un pārdošanu, Igaunijas pieredze;
  • lekcija – saimniecības “Pajumäe” pieredzes stāsts kazkopībā;
  • nākamajā dienā tiks apmeklētas vietējās saimniecības, kas nodarbojas ar lopkopību, gaļas un piena pārstrādi, kā arī Igaunijas aitu audzētāju kooperatīvs.

Plašāku informāciju par abu pasākumu programmām un iespējām piedalīties var noskaidrot pa tālruni 64707575 vai rakstot uz e-pastu projekta aktivitāšu vadītājam Modrim Apsītim – [email protected].

Pasākumi tiek organizēti projekta “Pārrobežu sadarbības veicināšana vietējiem pārtikas produktu ražotājiem un amatniekiem pierobežā” (COOP Local) ietvaros. Vairāk par projektu var uzzināt Smiltenes novada mājas lapā.

Attīstības un plānošanas nodaļas
projektu vadītāja
Zelma Mičule