2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Aicina mazos uzņēmējus piedalīties projekta “COOP Local” aktivitātēs

Smiltenes novada mazie un vidējie gaļas un piena pārstrādes uzņēmēji tiek aicināti piedalīties seminārā no 14. līdz 15. novembrim Veru, Igaunijā. Seminārā  igauņu uzņēmēji dalīsies ar pieredzi mārketingā un pārdošanā un savu pieredzi pārtikas ražošanas uzņēmējdarbībā. Pieteikšanās pagarināta līdz 1.novembrim.

Plašāka informācija par abu pasākumu programmām un iespējām piedalīties var noskaidrot pa tālruni 64707575 vai rakstot e-pastu projekta aktivitāšu vadītājam Modrim Apsītim – [email protected].

Pasākumi tiek organizēti projekta “Pārrobežu sadarbības veicināšana vietējiem pārtikas produktu ražotājiem un amatniekiem pierobežā” (COOP Local) ietvaros.

Projekta mērķis ir atdzīvināt un stiprināt pārrobežu uzņēmējdarbību, īstenojot virkni dažādu pasākumu, kas veicinās sadarbības un biznesa attiecību veidošanu starp Igaunijas un Latvijas uzņēmējiem. Projektā paredzētie pasākumi ietver gan pieredzes apmaiņas braucienus, gan kopīgas tikšanās, mācību ekskursijas un seminārus, gan kopīgas izstādes, gadatirgus, u.c.

Projekts tiks ieviests laika periodā no 2017.gada marta līdz 2019.gada augustam.

Projektu „COOP Local” līdzfinansē Igaunijas – Latvijas pārrobežu sadarbības programma.  Smiltenes novada pašvaldības kopējais projekta budžets ir 61 104,00 EUR, t.sk. programmas finansējums ir 85% jeb 51 938,40 EUR un pašvaldības līdzfinansējums ir 15% jeb 9 165,60 EUR

Informāciju sagatavoja:
Zelma Mičule