2024. gada 16. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Aicinājums uzņēmējiem 24. martā pievienoties tiešraides semināram par digitālajām tehnoloģijām uzņēmumiem

Projekta “Gudrā Latvija” komandas vārdā vēlos Jums pateikties par izmantoto iespēju, lai izmērītu sava uzņēmuma digitālo attīstību ar Digitālā brieduma testa rīku. Līdzšinējie rezultāti liecina, ka uzņēmēji ir gatavi pārmaiņām – 47% no jums ir atzīmējuši, ka ir sagatavots detalizēts plāns ar IT risinājumiem vai uzlabojumiem, kas tiks ieviesti tuvākā gada laikā, savukārt vairāk kā pusei (57%) uzņēmēju ir vīzija, kādus IT uzlabojumus savos uzņēmumos tie vēlētos ieviest nākamo 3 līdz 5 gadu laikā.

Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģiju asociācija (LIKTA) kopā ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centru, Microsoft un Kultūras informācijas sistēmu centru un citiem partneriem Digitālās nedēļas ietvaros ir sagatavojuši pasākumu programmu tiešsaistē, lai jau nākamajā nedēļā stāstītu par digitālajām iespējām un tehnoloģijām, kas jo īpaši aktuālas esošajā attālinātā darba, mācību un pašizolēšanās situācijā.

24. marta programma būs veltīta digitālajām tehnoloģijām uzņēmumiem, tāpēc aicinām Jūs pievienoties tiešsaistē – Likta Facebook, LMT Straumē vai www.e-prasmes.lv.

 

Ar pilnu pasākuma programmu var iepazīties te: https://likta.lv/digitala-nedela/

Priecāsimies, ja sagatavotā informācija noderēs – uz tikšanos online!

Cieņā,

Arnita Beinaroviča

Kampaņas koordinatore

27805675