2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Aicinām doties nūjošanas pārgājienā pa Klievezera apkārtni!

Smiltenes novada Tūrisma informācijas centrs (TIC) 27. augustā plkst. 10.30 aicina doties nūjošanas pārgājienā un iepazīt Klievezera apkārtni.

Pārgājiena sākums paredzēts Cērtenes pilskalna pļaviņā. Dosimies pārgājienā pa Klievezera apkārtnes zināmajām un ne tik zināmajām taciņām. Kopējais plānotais pārgājiena garums ir apmēram 10 km.

Pārgājiena laikā dalībniekiem būs iespējams apgūt pareizu nūjošanas tehnikas apmācību, pildīt dažādus fiziskus vingrojumus un uzspēlēt interesantas spēles, kurās galvenais uzsvars tiks likts uz nūjošanu.

Aicinām līdzi ņemt kādu spēcinošu našķi un atspirdzinošu dzērienu, kā arī lūdzam ģērbties laika apstākļiem atbilstoši un nodrošināties ar ērtiem, sporta apaviem, lai ceļš būtu vieglāk ejams.

Dalība pasākumā ir bez maksas. Interesentus lūdzam iepriekš pieteikties Smiltenes novada TIC (Dārza ielā 3, Smiltenē) vai zvanot uz +371 29395200, 64707575.

Pasākumu rīko Smiltenes novada Tūrisma informācijas centrs sadarbībā ar aktīvās atpūtas organizatori Santu Paegli.

Pasākuma laikā uzņemtās fotogrāfijas tiks publicētas www.smiltenesnovads.lv, visit.smiltenesnovads.lv un sociālajos tīklos.

Pasākums tapis projekta “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā” (Nr. 9.2.4.2/16/I/052) ietvaros.

Informāciju sagatavoja:
Grieta Stīpniece,
Smiltenes novada Tūrisma informācijas centra
praktikante