2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Aicinām doties pārgājienā – ekspedīcijā gar Palsas lokiem

Smiltenes novada Tūrisma informācijas centrs (TIC) 1. aprīlī aicina doties kopīgā pārgājienā – ekspedīcijā gar Palsas lokiem, lai iepazītu Palsas upi no Palsmanes līdz Variņiem.

Pārgājiena sākums pie Palsmanes Kultūras nama, 1. aprīlī plkst. 10.30. Dosimies kopīgā pārgājienā aptuveni 10 km garumā gar Palsas upes krastu, pāri laukiem, cauri mežiem.

Līdzi jāņem sviestmaizes, desiņas, ko uzcept uz ugunskura un karsta tēja, lai sasildītos pārgājiena laikā. Aicinām ģērbties silti, ērti un laika apstākļiem atbilstoši, jo dabā pavadīsim vairākas stundas.

Dalības maksa 3 EUR no personas. Iepriekšēja pieteikšanās ir obligāta, jo dalībnieku skaits ir ierobežots. Pieteikties var līdz 30. martam, Smiltenes novada TIC (Dārza ielā 3, Smiltenē) vai zvanot uz +371 29395200, 64707575.

Pasākumu rīko Smiltenes novada Tūrisma informācijas centrs sadarbībā ar aktīvās atpūtas organizatori Santu Paegli no SIA “Sports S”.

Pasākuma laikā uzņemtās fotogrāfijas tiks publicētas www.smiltenesnovads.lv, visit.smiltenesnovads.lv un sociālajos tīklos.

 

Informāciju sagatavoja:

  Lelde Sprancmane,
Smiltenes novada Tūrisma informācijas centra
 tūrisma speciāliste