2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Aicinām iedzīvotājus piedalīties veselības veicināšanas aktivitātēs

Smiltenes novada dome īsteno projektu „Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā” Nr. 9.2.4.2/16/I/052. Aicinām Smiltenes novada iedzīvotājus piedalīties bezmaksas pasākumos. Projekta ietvaros ir paredzētas šādas aktivitātes:

  • Jogas nodarbības, kurās tiks apgūtas jogas pamata pozas, elpošanas vingrinājumi, kā arī fizisku vingrinājumu kompleksi (locītavu, mugurkaula, gremošanas sistēmai), elpošanas prakses. Nodarbības Smiltenē notiks Smiltenes Bērnu un jaunatnes sporta skolas zālē, Gaujas ielā 2, plkst. 20.00: 19., 26. martā un  9.,16., 23. aprīlī. Nodarbības Grundzālē notiks Grundzāles kultūras namā, Tilta ielā 5, plkst. 18.00: 03., 10. aprīlī. Līdzi jāņem jogas paklājiņš.
  • Vingrošana bērniem fizioterapeitu vadībā. Nodarbību mērķis ir sekmēt bērnu lokanību, veiklību, koordināciju un uzlabot fizisko izturību, apgūt vingrojumus, kas izmantojami ikdienā savas veselības uzlabošanai. Informācija un pieteikšanās pēc iepriekšēja pieraksta pie fizioterapeita Didža Lūkina, tālr. 26390486.

Informējam, ka seniori, kas pieteikušies uz bezmaksas peldēšanas un pirts apmeklēšanas nodarbību Priekuļu peldbaseinā “RIFS” senioriem 1.aprīlī, tiek pārcelta uz 8.aprīli.

Projekta mērķis ir uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem visiem Smiltenes novada iedzīvotajiem, jo īpaši teritoriālās, nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotajiem, īstenojot vietēja mēroga pasākumus. Projekts tiek īstenots no 2017. gada maija līdz 2019. gada decembrim.

Lūdzam sekot līdzi aktualitātēm un plānotajiem pasākumiem, kas tiks publicēti pašvaldības mājaslapā www.smiltenesnovads.lv un  bezmaksas izdevumā  “Smiltenes Novada Domes Vēstis”.

 

Ieva Dille,
Attīstības un plānošanas nodaļas
projektu vadītāja