2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Aicinām ikvienu iesaistīties akcijā “Stiprie vārdi Smiltenei!”, sūtot sveicienus, kas stiprina un iedvesmo!

Smiltenes simtgadei veltītais vēstījums “Stipri cilvēki, stipra pilsēta” ir par katru no mums un mums visiem kopā. Mēs vēlamies uzturēt svētku motīvu dzīvu, kopīgi piedzīvot un radīt svētkus, tāpēc aicinām ikvienu iesaistīties akcijā “Stiprie vārdi Smiltenei!”, sūtot sveicienus, kas stiprina un iedvesmo.  

Smiltene vienmēr ieņems īpašu vietu sirdīs gan tiem, kas šeit dzīvo, strādā un mācās, gan tiem, kuriem tā ir palikusi bērnības un jaunības atmiņās, ikviens to var saukt par savu pilsētu. Katram ir kāda īpaša lieta, vieta vai notikums, kas sniedz prieku un lepnumu par šo vietu. Mēs katrs vēlamies, lai vieta, kur dzīvojam, strādājam, mācāmies, top arvien skaistāka un progresīvāka. Aicinām ikvienu, kuram tuva un mīļa ir Smiltene, kopā radīt svētku sajūtu, daloties ar saviem stipriem vārdiem, sūtot sveicienus un vēlējumus pilsētai un visiem smilteniešiem.

Stipros vārdus, vēlējumus ikviens var nodot divos veidos:  līdz 10.jūlijam plkst. 16.00 sūti apsveikuma vārdus teksta formātā (ne vairāk kā 30 vārdi, ar parakstu  – vārds, uzvārds vai uzņēmuma nosaukums) uz e-pastu: [email protected]  vai 14.jūlijā no plkst. 13.00 līdz 15.00 nāc uz Pils ielu 2, skvēru pie Smiltenei 100 burtiem, kur režisors Kārlis Anitens sagaidīs ikvienu, kurš vēlēsies nodot savu sveicienu video formātā. Video sveicienam vajadzētu iekļauties trīsdesmit sekundēs.

Visi iesūtītie apsveikumi, vēlējumi un iefilmētie video sveicieni tiks rādīti Smiltenes pilsētas centrā, kur darbosies piecus metrus augsta virtuāla pilsētas svētku sienas avīze ar novada domes priekšsēdētāja ievadvārdiem katrai svētku dienai, svētku programmas piedāvājumiem, svarīgiem un jautriem notikumiem Smiltenes dzīvē un ieskatu Smiltenes simtgadei veltītās dāvanas – nakts pastaigu takas “Teiksma par gaismas bruņinieku” tapšanas aizkulisēm. Vairāk par nakts pastaigu taku lasi ŠEIT.  

Aicinām ikvienu iesaistīties, dalīties ar saviem stipriem vārdiem un radīt kopīgu prieku par mūsu mīļo Smilteni, lai iedvesmotu un spēcinātu viens otru nākamajai simtgadei!

 

 

Informāciju sagatavoja,
Marita Mūze, Sabiedrisko attiecību speciāliste