2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Aicinām jaunos dzejniekus piedalīties Dzejas dienā

Tuvojas septembris – Dzejas dienu mēnesis. Smiltenes novada bibliotēkas Bērnu apkalpošanas nodaļā Dzejas dienas pasākums notiks 21.septembrī plkst. 15:00.

Pasākumā aicinām piedalīties jaunos dzejniekus (vecumā no 7-18 gadiem). Dalībniekiem jāsagatavo 3-5 dzejoļi par brīvi izvēlētu tēmu, ar kuriem vēlētos iepazīstināt klausītājus.

Dzejoļus vērtēs īpaši izvēlēta žūrija, taču vērtēšanas kritēriji būs ļoti draudzīgi. Pārsteigumi un balvas garantētas!

Pieteikšanās līdz 18.septembrim, sūtot e-pasta vēstuli uz adresi [email protected]. Pieteikums jāsūta brīvā formā, norādot savu vārdu, uzvārdu, klasi un dzejoļu skaitu, kurus esi sagatavojis nolasīšanai.

Dzejas dienas īpašie viesi – dzejnieces Diāna Prikule, Līga Bruņiniece, Baiba Jaunzema, Dana Ozoliņa, Elīna Kubuliņa – Vilne, kuras iepazīstinās klausītājus ar saviem jaunākajiem dzejoļiem bērnu auditorijai.

Ja Tu dzeju neraksti, nāc un paklausies, ko sarakstījuši citi. Būs pārsteigumi arī klausītājiem!
Pasākums tiek organizēts sadarbībā ar Smiltenes vidusskolas bibliotēku. Laipni aicināti visi interesenti!

Vairāk informācijas pa telefonu 64774839 vai rakstot e-pastu uz adresi [email protected].

Pasākuma organizators ir Smiltenes novada bibliotēkas Bērnu apkalpošanas nodaļa sadarbībā ar Smiltenes vidusskolas bibliotēku. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē. Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

Informāciju sagatavoja:
Sanita Lārmane
Smiltenes novada bibliotēkas
Bērnu apkalpošanas nodaļas
Vecākā bibliotekāre