2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Aicinām kopīgi iedegt Smiltenes pilsētas Ziemassvētku eglīti!

Pirmajā Adventē, 3. decembrī, Smiltenes pilsētas centrā iemirdzēsies Ziemassvētku eglīte. Par godu tam tradicionāli tiks piedāvāta arī īpaša pasākumu programma visai ģimenei. Iedegsim Smiltenes galveno svētku rotu kopā!

 

Plkst. 15.00 visi ir mīļi aicināti uz skaistu un dvēselisku labdarības Ziemassvētku koncertu Smiltenes evaņģēliski luteriskajā baznīcā! Koncertā piedalīsies Smiltenes Pūtēju orķestris diriģentu Pētera Vilka un Jāņa Silakalna vadībā un soliste Inga Kalvele – Bērziņa. Koncerta apmeklētājiem būs iespēja baudīt klasiskus un Ziemassvētku noskaņām apvītus skaņdarbus. Koncertā savāktie līdzekļi tiks novirzīti Smitenes ev. lut. baznīcas jumta rekonstrukcijai.

Pēc koncerta, plkst. 16.00, visi ir aicināti pulcēties pie Smiltenes galvenās eglītes, kur varēs sastapt Ziemassvētku vecīti un jautrās Rūķu meitenes. Muzikālu sveicienu sniegs Smiltenes Bērnu un jauniešu interešu izglītības centra popgrupa “Okey” Ineses un Jāņa Celmiņu vadībā. Pilsētas galvenā rota tiks iedegta ap plkst. 16.20. Pēc eglītes iedegšanas t/c “Centrs” telpās mazajiem būs iespēja klātienē satikties un aprunāties ar Ziemassvētku vecīti, kā arī saņemt kādu nelielu kārumu.

Jau no 15.30 t/c “Centrs” uz radošu darbošanos meistardarbnīcās aicinās Smiltenes Jauniešu dome. Savukārt 17.00 par godu svētkiem Smiltenes Kultūras centra kinozālē tiks demonstrēta animācijas filma “Lācēna Padingtona piedzīvojumi”. Ieeja uz filmu – € 2,50.

 

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101