2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Aicinām māmiņas ar bērniem uz iknedēļas satikšanos

Smiltenes novada bibliotēkas Bērnu apkalpošanas nodaļā ik ceturtdienu notiek skanīgas un radošas nodarbības bērniem.

Katru ceturtdienu plkst.10:00 notiek “Skanīgais bērnu rīts”, uz kuru aicinātas māmiņas ar bērniem līdz 2 gadu vecumam. Šajās nodarbībās brīvā un jaukā atmosfērā tiek dziedātas dziesmiņas un izspēlēti kustību pantiņi kopā ar bērniem. Tāpat bērniem ir iespēja rotaļāties ar attīstošajām rotaļlietām gan vieniem pašiem, gan kopā ar vienaudžiem. Savukārt māmiņām šī ir iespēja satikties, sarunāties, sniegt atbalstu, darboties un kvalitatīvi pavadīt laiku kopā ar savu bērnu.
Savukārt plkst. 11:15 notiek “Radošais bērnu rīts”, kas paredzēts nedaudz lielākiem bērniņiem (aptuveni līdz 4 gadu vecumam). Šajās nodarbībās bērniem tiek piedāvāts radoši darboties, apgūt griešanas, līmēšanas un krāsošanas prasmes, gatavot dažādus vienkāršus radošus darbiņus. Māmiņas var darboties kopā ar bērniem. Visi radošajiem darbiem nepieciešamie materiāli ir pieejami uz vietas.
Nodarbības notiek katru mēnesi ceturtdienās Smiltenes Bērnu bibliotēkas telpās, Gaujas ielā 1 (ieeja no Sporta halles). Nodarbību apmeklējums ir brīvs, nav nepieciešams iepriekš pieteikties. Ieeja bez maksas.
Pirms nepilna gada, pēc smilteniešu Baibas Jāņkalnes un Ingas Sīles iniciatīvas, tika izveidotas “Skanīgā bērnu rīta” nodarbības. Šobrīd “Skanīgo un radošo bērnu rītu” vada māmiņa Indra Grīnberga.
Sīkāka informācija pa tālruni 64774839 (bibliotēka) vai 29953045 (Indra).

Informāciju sagatavoja
Smiltenes novada bibliotēkas
Bērnu apkalpošanas nodaļas
Vecākā bibliotekāre
Sanita Lārmane