2024. gada 20. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Aicinām pavadīt Saulgriežu svētkus, apmeklējot “zāļu sievas” Līgas Reiteres meistarklasi “Ziedoša pļava receptēs un vainagos”

21.jūnijā pulksten 19:00 Smiltenes pagasta Līgo kalnā notiks meistarklase “Ziedoša pļava receptēs un vainagos”, kuru vadīs “zāļu sieva” Līga Reitere.

Meistarklasē būs iespējams gūt vērtīgus padomus par krāsu, smaržu un garšu ietekmi uz veselību. Tiks paskaidrotas īpatnības starp ārstniecības augiem rituālos un tradīcijās. Vadītāja dalīsies pieredzē, kā pīt vainagus no pavasara līdz pat rudenim.

Līga Reitere par sevi saka, ka “senas lietas ir mūsos iekšā”! “Saprašana rodas tad, kad iemācās savu mantojumu atklāt un pielietot. To panākt palīdz klusa vērošana un domāšana, stāstu un dziesmu klausīšanās. Esmu pietiekami drosmīga, jo es esmu tas, ko es izvēlos. Manu miesu veido tas, ko es ēdu, bet manu garu tas, ko es piedzīvoju”.

Pieteikšanās pa tālruni 26405258 (Anda). Vietu skaits ierobežots. Pasākums tiks organizēts, ievērojot visus drošības nosacījumus. Ieeja bez maksas.

*Pasākuma organizators ir Smiltenes novada Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

 

Informāciju sagatavoja

Alise Lilientāle

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101