2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Aicinām pieteikties dalībai “Vidzemes Uzņēmēju dienās 2020”

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Vidzemes reģionālā nodaļa aicina pieteikties uzņēmējus, valsts un pašvaldības iestādes, profesionālās un augstākās izglītības iestādes, amatniekus un mājražotājus dalībai “Vidzemes Uzņēmēju dienās 2020”, kas notiks no 22. līdz 23. maijam Valmieras pilsētas centrā.

“Uzņēmēju dienas Vidzemē” ir tradicionāls, iedvesmojošs un aizraujošs pasākums, kas ik gadu pulcē  lielu dalībnieku un apmeklētāju skaitu. Pasākuma mērķis ir veicināt uzņēmumu, iestāžu atpazīstamību, uzrunājot jaunus klientus un sadarbības partnerus.  Šogad izstādē plānots, ka piedalīsies aptuveni 250 dalībnieku, lai izmantotu iespēju iepazīstināt vairāk nekā 20 000 apmeklētāju ar sasniegumiem, inovācijām un pārdot gan jau visiem pazīstamās, gan jaunākās preces un pakalpojumus. Pasākumu apmeklēs viesi no Vidzemes, citiem Latvijas reģioniem, kā arī ārvalstīm.

„Vidzemes Uzņēmēju dienas 2020” notiks jau 23.gadu pēc kārtas, taču joprojām nezaudē savu popularitāti ne dalībnieku, ne apmeklētāju vidū. Izstādes dalībniekiem tiek piedāvāta iespēja gan pilnveidot profesionālos kontaktus, gan satikt pastāvīgos un potenciālos sadarbības partnerus, klientus, gan iepazīt konkurentus.

Pateicoties reģiona aktīvāko pašvaldību  atbalstam,  ik gadu pieaug dalībnieku  skaits, kas  savu uzņēmumu pārstāv kopējos Vidzemes novadu stendos, tādējādi sasaistot savus sasniegumus arī ar novada identitāti, tiem raksturīgajiem produktiem un piedāvājumiem.

Ik vienam apmeklētājam izstādes laikā būs iespēja saņemt informāciju par finanšu, apdrošināšanas pakalpojumiem, tāpat arī aplūkot izglītības iestāžu piedāvājumu, iegādāties tehnikas, būvniecības preces un pavasarim tik aktuālās preces mājai un dārzam. Būs iespēja degustēt  un iegādāties Vidzemei raksturīgos gardumus amatnieku  un mājražotāju gadatirgū. Izstādes laikā varēs piedalīties  dažādās aizraujošās izklaidēs, loterijās, konkursos, piedalīties meistarklasēs un vērot paraugdemonstrējumus.

  “Apbrīnojama ir produktu un pakalpojumu daudzveidība, ko  ik gadus izstādē prezentē Latvijas uzņēmēji, iestādes, amatnieki un mājražotāji.  Aicinām piedalīties izstādē ikvienu interesentu un pēc iespējas interesantāk un inovatīvāk iepazīstināt ar savu ražoto produktu un pakalpojumu klāstu!” saka LTRK Vidzemes reģionālās nodaļas vadītājs Juris Sleņģis.

Pasākuma ietvaros norisināsies arī Biznesa forums, kur uzņēmēji tiek aicināti piedalīties diskusijās, uzklausīt ekspertus par uzņēmējdarbībai aktuālām tēmām un paši savstarpēji dalīties pieredzē un uzkrātajās zināšanās.

Pieteikšanās dalībai izstādē līdz 2020.gada 20.martam, sūtot pieteikumus uz e-pastu [email protected] vai iesniedzot personīgi LTRK Vidzemes nodaļā, Stacijas ielā 26, Valmierā. Plašāka informācija pieejama, zvanot pa tālruni  20264530. Aktuālā informācija, kā arī pieteikums-līgums pieejams mājas lapā www.vidzemesizstade.lv.

„Vidzemes Uzņēmēju dienas 2020” organizē LTRK Vidzemes reģionālā nodaļa sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību.

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera

Vidzemes nodaļa

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) ir politiski neitrāla uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. Pēc biedru skaita LTRK ir lielākā uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies vairāk nekā 2600 individuāli biedri un aptuveni 60 uzņēmēju biedrības. LTRK individuālo biedru – uzņēmumu – apgrozījums 2018.gadā pārsniedza 16,75 miljardus eiro. Kopējais pārstāvēto juridisko biedru skaits ir lielāks par 5700.

LTRK pārstāv savu biedru – uzņēmēju intereses valsts un pašvaldību institūcijās, cīnoties par labāku biznesa vidi, kā sniedz praktisku atbalstu saviem biedriem, palīdzot celt uzņēmumu konkurētspēju, kā arī atrast jaunus sadarbības partnerus Latvijā un ārvalstīs.

LTRK ir pilntiesīga starptautiskā tirdzniecības un rūpniecības kameru tīklojuma – vairākus gadu simtus darbības pieredzi uzkrājušo un divdesmit miljonu visas pasaules uzņēmēju apvienojošo Eiropas Tirdzniecības un rūpniecības kameru asociācijas (EUROCHAMBRES) un Starptautiskās Tirdzniecības palātas (ICC) – biedre.

Biedrība ir viena no vecākajām Latvijas nevaldības organizācijām – LTRK ir uzņēmēju balss un atbalsts jau 80.gadu!