2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Aicinām pieteikties praktiskam semināram

Aicinām piedalīties 2 dienu praktiskā seminārā dārzeņu, stādu, tēju u.c. audzētājiem, kas norisināsies no 5.-6. jūnijam Apes novadā.

Divu dienu semināra programma ietvers lekcijas, tikšanās un dalīšanos pieredzē.

Pirmajā dienā tiksimies ar Latvijas dārzeņkopju asociācijas “Latvijas dārznieks” eksperti Mārīti Gailīti  un runāsim par inovācijām dārzkopības jomā, integrēto augu aizsardzību praksē, tiksimies ar z/s “Polieši” īpašniekiem un uzzināsim par bioloģisko dārzeņu audzēšanu.

Otrajā dienā dosimies uz saimniecību z/s “Vosukalni” un uzzināsim par kartupeļu audzēšanu, z/s “Kotes” – dzirdēsim par aso piparu, ābolu, bioloģisko kviešu, auzu un griķu audzēšanu un viesosimies z/s “Miķeļi” – vistālāk Latvijas ziemeļaustrumos esošajā kokaudzētavā.

Pasākuma programma ŠEIT.

Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās semināram līdz 29. maijam, vietu skaits ierobežots.

Reģistrācija online šeit.

Plašāka informācija par pasākuma programmu un norisi un iespējām piedalīties var noskaidrot pa tālruni 64707575 vai rakstot e-pastu projekta aktivitāšu vadītājam Modrim Apsītim – [email protected].

Pasākums tiek organizēts projekta “Pārrobežu sadarbības veicināšana vietējiem pārtikas produktu ražotājiem un amatniekiem pierobežā” (COOP Local) ietvaros. Vairāk par projektu var uzzināt Smiltenes novada mājas lapā šeit.