2024. gada 18. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Aicinām Smiltenes novada uzņēmējus pieteikties dalībai Vidzemes Uzņēmēju dienās 2017!

Jau 20. gadu pēc kārtas tiek organizēta Vidzemes reģionā lielākā uzņēmēju un amatnieki izstāde “Vidzemes Uzņēmēju dienas 2017”, kura notiks š. g. 19. un 20. maijā Valmierā.

Aicinām Smiltenes novada uzņēmējus piedalīties izstādē, demonstrēt savus ražotos produktus un savus pakalpojumus potenciālajiem klientiem, sadarbības partneriem, kā arī Vidzemes reģiona iedzīvotājiem.

Uzņēmējiem, kas plāno piedalīties, ir iespējams saņemt pašvaldības atbalstu dalībai izstādē. Plašāka informācija interesējoties Smiltenes novada Tūrisma informācijas centrā (TIC) klātienē vai zvanot pa tālr. 29395200.

“Vidzemes Uzņēmēju dienās 2017” piedalīsies arī Smiltenes novada pašvaldība, tādēļ tiem uzņēmumiem, kuri neplāno piedalīties izstādē paši, ir iespējams izvietot informāciju par savu uzņēmumu (brošūras, bukleti, vizītkartes) Smiltenes novada stendā. Reprezentācijas materiālus izstādei iespējams iesniegt Smiltenes novada TIC, Dārza ielā 3, Smiltenē līdz 1. maijam.

Uzņēmējiem, kuri vēlas piedalīties izstādē ar savu stendu ir jānosūta pieteikums – līgums uz e-pastu [email protected], vai pa faksu 64281214 vai jāiesniedz LTRK Vidzemes nodaļā, Stacijas ielā 26, Valmierā. Amatniekiem aizpildāms tikai pieteikums. Sīkāka informācija un līgumi pieejami: www.vidzemesizstade.lv.

Dalībnieku reģistrācija atvērta līdz 2017. gada 31. martam.

Vidzemes Uzņēmēju dienas organizē Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Vidzemes nodaļa sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību un Vidzemes plānošanas reģionu.

 
Informāciju sagatavoja:
Lelde Sprancmane,
 Smiltenes novada Tūrisma informācijas centra
tūrisma speciāliste