2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Aicinām uz izrādi visai ģimenei “Burunduka TV šovs”

23. novembrī plkst. 19.00 Smiltenes pilsētas Kultūras centra lielajā zālē būs skatāma radošās apvienības “Teātris un ES” izrāde visai ģimenei “Burunduka TV šovs”. Izrādes režisors ir seriāla “Sirdsmīļā Monika” un humora raidījuma “Anekdošu šovs” veidotājs Armands Ekštets.

“Burunduku TV šovs” ir muzikāla komēdija visai ģimenei, kurā aktīvi līdzdarboties tiek aicināti arī skatītāji. Izrāde vēstī par Burunduku, kurš nolēmis veidot savu TV šovu. Uz to viņš ir uzaicinājis labākos māksliniekus no visas pasaules. Kurš no viņiem iegūs šova galveno balvu, to uzzināsiet 23. novembrī.

Izrāde ir paredzēta pirmskolas un skolas vecuma bērniem līdz 12 gadu vecumam. Tajā piedalās profesionāli aktieri un cirkus mākslinieki, kuri, atveidojot dažādus interesantus tēlus un veicot spilgtus, krāsainus, akrobātiskus un atraktīvi meistarīgus priekšnesumus, piedalīsies Burunduka šovā. Savukārt bērni, visas izrādes laikā līdzi darbosies un iejutīsies gan prasīgās žūrijas lomā, gan kādam būs iespēja iejusties arī aktiera lomā, bet tas lai paliek noslēpums…

Biļetes iepriekšpārdošanā “Biļešu Paradīze” un Smiltenes pilsētas Kultūras centra kasē: € 4,00, izrādes dienā – € 5,00.

 

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101