2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Aicinām uz romantisku vakaru pie Tepera ezera

12. augusta vakarā visi interesenti ir laipni aicināt apmeklēt kādu neparastu pasākumu – romantisko vakaru pie Tepera ezera. Pasākumu apmeklētājus gaida romantiski izbraucieni ezerā, emocionāla mūzika un skaistās Tepera promenādes burvība.

 

Jau no plkst. 18.00 būs iespēja doties izbraucienos pa ezeru ar kanoe tipa laivām. Tās ir lieliski piemērotas gan braucieniem divatā, gan kopā ar ģimeni. Domājot par pasākuma apmeklētāju drošību, izbraukumi ezerā paredzēti, līdz iestājas tumsa, t.i, aptuveni līdz plkst. 22.00.

Plkst. 21.30 pasākuma apmeklētājus gaida romantisks koncerts “Satikšanās” Latvijas Nacionālā teātra aktiera un Latvijas Nacionālās operas un baleta tenora Jura Jopes un ģitārista Linarda Švekļa izpildījumā. Koncertā satiksies labi zināmas un sen aizmirstas Raimonda Paula melodijas ar Imanta Ziedoņa dzeju, piemēram, “Es tev savu dvēseli”, “Saulrietiņa dzīvībiņa”, “Meitene ar kallu ziediem”, “Upē naktī” un citas izjustas, emocionāli piesātinātas emocijas.

J. Jope par koncertu saka: „Šo divu dižgaru (R. Paula un I.Ziedoņa) mijiedarbība ir kas īpašs, un man ir liels prieks tam tuvoties. Esmu izveidojis sev tuvu programmu, kas sevī ietver gan Imanta Ziedoņu dzejas lasījumu, gan Raimonda Paula dziesmas ar Imanta Ziedoņa dzeju.”

Pasākuma romantisko gaisotni papildinās sveču gaisma, strūklakas čalošana un vasaras nakts burvība. Aicinām līdzi ņemt pledus, segas, saliekamos krēslus vai tml., uz kā apsēsties. Pasākuma laikā darbosies kafejnīca.

Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101