2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Aicinām uz sadziedāšanās svētkiem “Smiltenes balsis”!

13. oktobrī pulksten 18.00 Smiltenes pilsētas Kultūras centra lielajā zālē izskanēs Smiltenes novada vokālistu sadziedāšanās svētki “Smiltenes balsis”. Solisti, dueti un trio savu dalību pasākumā var pieteikt vēl līdz 3. oktobrim.

Koncerta “Smiltenes balsis” mērķis šogad ir pulcēt Smiltenes novada dziedātājus – solistus, duetus un trio -, rādot, cik mūsu novads ir bagāts skanīgiem un talantīgiem dziedātājiem. Bez konkursa, bez sacensības, bez žūrijas! Dziedāsim viens otram, klausītājiem un savam novadam!

Koncertā piedalīsies Smiltenes novada solisti un muzikālās apvienības. Daži no viņiem bijuši vairākkārtēji konkursa “Smiltenes balsis” dalībnieki, daži – dzied savam priekam, citi – atpazīstamību iemantojuši jau plašākā mērogā. Bet viņus visus vieno mīlestība pret mūziku un dziedāšanu, un tas ir pats svarīgākais! Par pasākuma muzikālo noformējumu rūpēsies instrumentālā grupa:

Jānis Zvirgzdiņš jeb Džulians, pianists, komponists, aranžētājs – klavieres,

Pēteris Vilks, Smiltenes Pūtēju orķestra diriģents – bass,

Juris Paleps, grupas “Propelleris” dalībnieks – ģitāra,

Anrijs Grinbergs – bungas.

Dalību koncertā iespējams pieteikt vēl līdz 3. oktobrim, rakstot uz [email protected] vai zvanot pa tālruni 28688101. Piesakot dalību, jānorāda arī izvēlētā dziesma/-as. Pavadījumu – instrumentālo grupu – nodrošina Kultūras centrs.

Ieeja koncertā – 2,00 eiro.

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101

*Pasākuma organizators ir Smiltenes pilsētas Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā