2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Aicinām uz Smiltenes novada sporta svētkiem

26.augustā Smiltenes pagasta sporta un atpūtas kompleksā „Slīpi” notiks ikgadējie  Smiltenes novada sporta svētki. Komandām savā starpā būs jāsacenšas deviņos netradicionālos sporta veidos.  Lai uzvarētu svarīga būs komandas saliedētība,  dalībnieku precizitāte un ātrums. 

Sacensību svinīgā atklāšana paredzēta plkst. 10.00, savukārt sacensību sākums plkst. 10.30. Šogad sacensību programmā iekļauti deviņi sporta veidi, kuri būs jāveic ar  netradicionālu pieeju. Komandām orientēšanās distance būs jāveic, meklējot kontrolpunktus un pārvarot virvju taku;  futbolā spēle risināsies pēc galda futbola principa; volejbolā spēle notiks ar nestandarta bumbu; riteņbraukšanā distance jāveic stafetes veidā ar uzdevumiem; “patruļas biatlons” – dalībniekiem distance būs jāveic ar trīsvietīgām slēpēm un jāizpilda metieni mērķī;  “veiklais hokejists”-  dalībniekiem stafetes veidā jāveic desmit tenisa bumbiņu pārvietošana no viena punkta līdz otram. Tāpat paredzēta akadēmiskā airēšana, boulings, diskgolfs. Vairāk informācija par disciplīnām sacensību nolikumā.

Pasākums ik gadu tiek pavadīts sportiskā un draudzīgā atmosfērā, tāpēc aicinām novada  uzņēmumus, organizācijas, iestādes un fiziskas personas veidot savas komandas, lai sacenstos par šā gada sportiskāko komandu. Vienā komandā var pieteikt 14 dalībniekus,  dalībnieku vecums – ne jaunāki par 2001.g. dzimušajiem. Pirmo trīs vietu ieguvējus komandu vērtējumā apbalvos ar piemiņas balvām.

Smiltenes novada sporta svētku mērķis ir rosināt novada iedzīvotājus un organizācijas iesaistīties sportiskās aktivitātēs, popularizēt sportu, kā veselību stiprinošu, relaksējošu un emocionālu nodarbi.

Sacensības organizē Smiltenes novada Sporta pārvalde. Plašāka informācija un pieteikšanās, sazinoties ar sacensību galveno tiesnesi Guntaru Marksu pa tālruni 26460704. Komandas aicinām pieteikt līdz 23.augustam plkst.20.00. Sacensību dienā līdz plkst. 9.45 sekretariātā jāiesniedz rakstisks pieteikums.

Kā nokļūt sporta un atpūtas kompleksā „Slīpi” skatīt šeit:  http://visit.smiltenesnovads.lv/atputas-komplekss-slipi/

NOLIKUMS

PIETEIKUMS