2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Aicinām uzņēmējus un iedzīvotāju uz tikšanos ar Valsts prezidentu Raimondu Vējoni

Pirmdien, 4.septembrī, Valsts prezidents Raimonds Vējonis reģionālā vizītē apmeklēs Smiltenes novadu. Vizītes ietvaros ir plānotas tikšanās gan ar novada uzņēmējiem, gan iedzīvotājiem.

Smiltenes novada pašvaldība aicina uzņēmējus uz tikšanos ar prezidentu, lai diskutētu par uzņēmējdarbības problēmām un veicināšanas iespējām reģionā. Tikšanās ar uzņēmējiem notiks 4.septembrī no pulksten 14:20-15:40 Smiltenes Kultūras centrā, lielajā zālē. Uzņēmējus aicinām iepriekš pieteikt savu dalību diskusijā, rakstot uz e-pastu [email protected] vai zvanot uz mob. tālr. 28334474. Pieteikties aicinām līdz 1.septembrim plkst. 15.00.

Savukārt Smiltenes novada iedzīvotāji uz tikšanos ar Valsts prezidentu Raimondu Vējoni ir aicināti pulksten 18.30 Smiltenes Kultūras centra mazajā zālē. Aicināts ikviens interesents. Iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama.

Reģionālās darba vizītes ietvaros Valsts prezidents apmeklēs Smiltenes vidusskolu, Smiltenes tehnikumu, SIA “Smiltenes Impex”, šūšanas salonu IK “Iveta Purmale” un  Smiltenes sidra darītavu. Tāpat plānotas tikšanās ar domes deputātiem, pašvaldības iestāžu un nodaļu vadītājiem, kā arī tiks iepazīstināts ar pašvaldības īstenotajiem infrastruktūras projektiem.

Sagatavoja:
Marita Mūze,
Sabiedrisko attiecību speciāliste