2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Akcijas „Radīsim Ziemassvētku noskaņu Smiltenes novadā” balsošana

Aicinām vēl brīdi pakavēties svētku noskaņās un piedalīties ikgadējā akcijas „Radīsim Ziemassvētku noskaņu Smiltenes novadā” objektu vērtēšanā, lai noskaidrotu visskaistāk izrotātos un noformētos īpašumus Smiltenes novadā.

Akcijas norises laikā (līdz 20.decembrim) ikviens iedzīvotājs vai uzņēmējs varēja izvirzīt un pieteikt Ziemassvētku noskaņās noformētos objektus Smiltenes novada teritorijā. Šogad tika saņemti 8 pieteikumi, savukārt speciāli konkursa organizēšanai izveidotā darba grupa, apsekojot novadu, balsošanai ir izvēlējusies izvirzīt papildus 6 objektus. Kā galvenie kritēriji, kurus ņēma vērā darba grupas dalībnieki bija – kompozīcija, kvalitāte un idejas oriģinalitāte.

Aicinām iedzīvotājus no 2018.gada 28.decembra līdz 2019.gada 6.janvārim izvēlēties un nobalsot par visskaistāk noformētajiem objektiem.

Balsot par savu favorītu var sociālajās vietnēs draugiem.lv un Facebook.com Smiltenes novada lapās, pie attēla atzīmējot “Patīk” (Like).

Labākie noformējumu autori tiks noteikti summējot sabiedrības balsojuma rezultātus (70%) un Smiltenes novada domes apstiprinātās darba grupas rezultātus (30%).

Akcijas uzvarētāji un labāko noformējumu autori tiks pasludināti pēc akcijas rezultātu apkopošanas un godināti 2019.gada janvārī personīgi. Akcijas uzvarētāji saņems Smiltenes novada domes – īpaši šai akcijai veidotu gaismas dekoru, atzinības rakstus un veicināšanas balvas.

Vairāk par akciju- ŠEIT.

Balsošanai izvirzīto īpašumu fotogalerijas.