2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Apbalvos Latvijas lielākos nodokļu maksātājus 2017.gadā

Šī gada 5. aprīlī plkst. 14.00 VID administratīvajā ēkā Talejas ielā 1, Rīgā notiks jau XXI Valsts ieņēmumu dienesta Lielo nodokļu maksātāju apbalvošanas pasākums. Lai veicinātu sadarbību un pateiktos 2017.gada lielākajiem nodokļu maksātājiem, finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola un Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektora p.i. Dace Pelēkā pasniegs balvas un atzinības rakstus 2017.gada lielākajiem nodokļu maksātājiem divdesmit dažādās nominācijās.

Šogad balvas tiks pasniegtas katra Latvijas reģiona lielākajam darbaspēka nodokļu maksātājam mazo, vidējo un lielo nodokļu maksātāju grupā, lielākajam eksportētājam, gada debijai, lielākajam nodokļu maksātājam, kā arī VID sadarbības partnerim. Ņemot vērā, ka šogad ir VID dibināšanas 25.gadadiena, tiks apbalvots arī tas uzņēmums, kas tika reģistrēts vienā dienā ar likuma “Par Valsts ieņēmumu dienestu” stāšanos spēkā, proti, 1993. gada 25.novembrī.

Apbalvošanas pasākumā tradicionāli ir aicināti būt klāt arī VID sadarbības partneru – Latvijas Darba devēju konfederācijas, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, Latvijas Nodokļu konsultantu asociācijas, Ārvalstu investoru padomes Latvijā un Latvijas pašvaldību savienības – pārstāvji.

2017.gada lielāko nodokļu maksātāju apbalvošanas nominācijas un izvērtēšanas kritēriji ir noteikti speciāli tam izstrādātajā nolikumā, kas pieejams VID tīmekļa vietnē sadaļā “Uzņēmumiem/Labā prakse uzņēmējiem/Lielāko nodokļu maksātāju apbalvošana”.

Lielākie nodokļu maksātāji tiks godināti jau divdesmit pirmo gadu.

 

Informāciju sagatavoja:
VID Sabiedrisko attiecību daļa