2024. gada 25. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Apes pilsētas svētki 2021

ATNĀC…ATBRAUC… ATLIDO. Šāds moto izvēlēts Apes pilsētas svētkiem 2021. gadā. Atnāc, atbrauc, atlido, lai satiktos, lai baudītu Apes nesteidzīgo mieru, klusumu, darbīgo cilvēku veikumu no 20. līdz  22. augustam.

Šajā interesantajā laikā svētkos tik ļoti gribas satikties ar saviem brālēniem, māsīcām, tantēm, krustmātēm, draugiem, paziņām, savējiem.

Svētku programmas izveide ir procesā, bet galvenie notikumi ir saplānoti un mēs esam pārliecināti, ka viss iecerētais arī varēs notikt.

Piektdiena sāksies ar aizlūgumu par mūsu pilsētu, cilvēkiem Apes Svētā Mateja ev. lut. baznīcā. Vakaru pilsētā piepildīs ar mūziku –  mūsu Maestro Raimonda Paula dziesmu koncertu, kuru izpildīs Apes tautas nama amatiermākslas kolektīvi – Jauktais koris, vokālie ansambļi, deju kolektīvi, solisti, pavadošā grupa,  īpašais viesis Zigfrīds Muktupāvels.

Sestdiena sāksies ar kustību – velo, moto un auto parādi. Apē ir ko rādīt, ar ko piedalīties, šoreiz mazliet citādāk un jaudīgāk. Tiek domāts par visām paaudzēm. Jau tradicionāli spēlēsim volejbolu, sveiksim Apes novada jaundzimušos bērniņus, iepazīsim pilsētu, cilvēkus, viņu paveikto.

Jaunums –  Mājas kafejnīcas. Visas dienas garumā būs iespēja apmeklēt un baudīt vairākas Mājas kafejnīcas, iedzīvotāju gatavotus ēdienus, viesmīlību.

Par labu mūziku vakara un nakts garumā rūpēsies grupa “Apvedceļš” un  “Vintāža”.

Par svētkiem, to plānošanas gaitu un notikumiem variet sekot līdz Apes tautas nama Facebook profilā.

Informāciju sagatavoja:
Apes tautas nama vadītāja
Ilva Sāre
Tālr. 64322274; 27823322
[email protected]