2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Apmācības mazākumtautību NVO “Komunikācijas etiķete e-vides dialogam”

Latvijas Pilsoniskā alianse aicina nevalstisko organizāciju (NVO) pārstāvjus, īpaši mazākumtautību NVO, piedalīties tiešsaistes apmācībās “Komunikācijas etiķete e-vides dialogam”. Apmācības notiks 9.jūnijā plkst. 10.00 – 12.00 tiešsaistes platformā Zoom. Tikšanās laikā būs iespēja uzzināt par klausīšanās un runāšanas komunikatīvajām prasmēm, barjerām, kuras traucē, par dialogu neaizvietojamību cieņpilnā, ilglaicīgā komunikācijā.

Apmācībās plašāk tiks  apskatītas šādas tēmas:

  • Kas ir Dialogs?
  • E-komunikācijas etiķete telefonsarunā, e-pastā, SMS, Skype, Zoom u.c.
  • Kādēļ svarīgi saglabāt dialogu “cilvēks-cilvēks”?
  • Dialoga “cilvēks – (e-vide) – cilvēks” priekšrocības un trūkumi.

Apmācību lektore ir biedrības “Mediācijas telpa” pārstāve Lolita Terēze Nicmane – praktizējoša mediatore, juriste ar zināšanām un pieredzi krīzes intervencē, līdzgaitniecībā un brīvprātīgā darba organizēšanā, projektu vadībā.

Apmācību dalībniekiem būs iespēja uzdot arī sev interesējošus jautājumus. Lai piedalītos apmācībās un saņemtu saiti tiešsaistei, aicinām līdz 8. jūnijam aizpildīt pieteikuma anketu šeit.

Apmācības norit saskaņā ar Latvijas Republikas Kultūras ministrijas konkursa „Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu pilsoniskās sabiedrības un starpkultūru sadarbības attīstības jomā” rezultātiem.