2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Apmeklē Smiltenes novada stendus Vidzemes Uzņēmēju dienās!

17. un 18. maijā Valmieras centrā norisināsies lielākā daudznozaru izstāde Vidzemē “Vidzemes Uzņēmēju dienas 2019”. Arī šogad Smiltenes novadu izstādē pārstāvēs Smiltenes novada dome, novada amatnieki un tūrisma uzņēmumi.

“Vidzemes Uzņēmēju dienas 2019” jau 22.gadu pulcēs dažādu jomu un lieluma uzņēmumus, Vidzemes aktīvākos novadus, profesionālās izglītības iestādes, valsts iestādes, ražotājus, pakalpojumu sniedzējus, amatniekus, mājražotājus un dalībniekus no citām valstīm, lai ar saviem piedāvājumiem iepazīstinātu vairākus tūkstošus reģiona, citu novadu, kā arī ārvalstu viesus.

Smiltenes novada piedāvājumu arī šogad būs iespējams apskatīt divos stendos.

Valmieras Kultūras centrā būs iespēja iepazīties ar stendu “Smiltenes novads – vieta, kur augt!”, kurā apmeklētāji tiks iepazīstināti ne tikai ar dzīves, mācību, atpūtas iespējām novadā, bet arī ar darba iespējām novada uzņēmumos, piemēram, SIA “ARTEX Latvia”, kuru pārstāvjus 17.maijā arī būs iespējams satikt stendā.

Interesentiem būs iespēja ielūkoties kādā no 3 izveidotajām interaktīvajām kartēm:

  • Veido un atrodi savas mājas Smiltenes novadā, kur apkopota informācija par lauku viensētām, dzīvojamām mājām un citiem nekustamajiem īpašumiem, kurus var iegādāties savai dzīvesvietai.
  • Īpašumi uzņēmējdarbībai un investīcijām Smiltenes novadā – informācija par uzņēmējdarbībai un investīcijām pieejamajiem nekustamajiem īpašumiem, kas pieder Smiltenes novada pašvaldībai vai juridiskām un fiziskām personām.
  • Pērc gudri, izvēlies vietējo Smiltenes novada produkciju! – karte, kurā apkopota informācija par Igaunijas – Latvijas pārrobežu sadarbības projekta “COOP Local” Smiltenes novada un projekta partneru piena un gaļas produktu ražotājiem, ogu, augļu, dārzeņu un stādu audzētājiem un amatniekiem.

Kartes ir pieejamas arī ikvienam Smiltenes novada mājas lapā www.smiltenesnovads.lv sadaļā “Sabiedrība” un “Uzņēmējdarbība”.

Laukumā pie Valmieras Kultūras centra Smiltenes novada stendā “Radīts Smiltenes novadā” varēs iegādāties Smiltenes novada amatnieku, mājražotāju produkciju. Aicinām apmeklēt stendu, jo tur būs iespēja ne tikai iegādāties Vitas Lāces – Vitalway ziedūdeni, Danas Zetmanes DSisters rotas, TLMS “Smiltene”, Blomes pagasta un Pūra lādes amatnieku darbus, Jāņa Griezāna augļu un dārzeņu kaltējumus, keramikas darbnīcas “Zīlītes” veidotos traukus, bet satikt meistarus arī klātienē, uzzināt sev interesējošus jautājumus un veikt individuālus pasūtījumus.

Izstādē ar savu piedāvājumu piedalīsies arī Smiltenes tehnikums, prezentējot profesionālās izglītības iespējas Smiltenes novadā.

Lai reprezentētu novada amatnieku, uzņēmumu produktus, veicinātu apmeklētājus vairāk izzināt un uzzināt par Smiltenes novadu, uzņēmējdarbību, kultūru, izglītību, stendā “Smiltenes novads- vieta, kur augt” tiks organizēta arī īpaša viktorīna, sniedzot iespēju apmeklētājiem tikt arī pie novada ražotāju produkcijas.

Uz tikšanos Vidzemes Uzņēmēju dienās!

Vidzemes Uzņēmēju dienas organizē Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Vidzemes nodaļa sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību un Vidzemes plānošanas reģionu.

Inga Kovala,
Smiltenes novada domes
Sabiedrisko attiecību speciāliste