2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Apstiprināts projekts “Ģimeņu atbalsta pasākumi Smiltenes novadā”

Šā gada 14.maijā Valsts reģionālās attīstības aģentūra apstiprināja Latvijas valsts budžeta finansētās mērķprogrammas konkursā „Ģimeņu atbalsta projektu konkurss pašvaldībām sadarbībā ar NVO” Smiltenes novada domes iesniegto projektu “Ģimeņu atbalsta pasākumi Smiltenes novadā”.

Projekta mērķis ir veidot ģimenēm draudzīgu vidi, labiekārtojot Smiltenes pilsētas bērnu rotaļu laukumu un skeitparku, kā arī veicināt pozitīvās attieksmes veidošanu sabiedrībā starp dažādām sabiedrības grupām, organizējot pasākumus sabiedrības līdzdalības veicināšanai, sadarbībā ar biedrībām “Latvijas Sarkano Krustu” un “VeloLifestyle”. Projekta aktivitātes ietver infrastruktūras vides uzlabošanu Smiltenes pilsētas bērnu rotaļu laukumā un skeitparkā, ikgadējā 1.jūnija pasākuma ģimenēm “Balta, balta mana sirds” organizēšanu un velo pārgājienu bērniem un jauniešiem šā gada jūlijā.

Projekta kopējās izmaksas plānotas 22 476, 46 EUR, no kurām 15 508,76 EUR ir valsts budžeta mērķprogrammas finansējums, 6967,70 EUR Smiltenes novada domes līdzfinansējums.

Informāciju sagatavoja:
Attīstības un plānošanas nodaļas projektu vadītāja Zelma Mičule