2024. gada 25. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

APTAUJA UZŅĒMĒJIEM par jaunizveidojamā Smiltenes novada teritorijas attīstību

Līdz 31. martam notiek uzņēmēju aptauja par jaunizveidojamā Smiltenes novada teritorijas (šobrīd Apes, Raunas un Smiltenes novada) uzņēmējdarbības vides attīstību.  

Aicinām sniegt viedokli, aizpildot anketu, tādejādi iesaistoties jaunā novada attīstības plānošanā! Aptaujas rezultāti tiks izmantoti Smiltenes novada ilgtspējīgas attīstības stratēģijas 2021.-2045.gadam,  Smiltenes novada attīstības programmas izstrādē un Smiltenes novada mobilitātes plāna 2021.-2030. gadam izstrādē.

Anketa uzņēmējiem elektroniski https://ej.uz/SmiltenesUznemeji. To var aizpildīt, noskenējot QR kodu telefonā.

Anketa ir anonīma, paustais viedoklis tiks izmantots apkopotā veidā. Aizpildīšana aizņems 10-15 minūtes. Aizpildi un aicini arī citus novada uzņēmējus to aizpildīt! Būsim pateicīgi par ieguldīto laiku un atsaucību!

Paralēli uzņēmēju aptaujai norisinās arī jaunizveidojamā novada iedzīvotāju aptauja. Iedzīvotāju aptauja elektroniski pieejama www.smiltenesnovads.lv vai  https://ej.uz/SmiltenesAptauja, vai drukātā veidā, kas publicēta pašvaldības izdevumā. Aicinām drukāto anketu aizpildīt līdz 31.martam un atstāt novada administrācijas, pagastu pārvalžu pastkastēs vai bibliotēkās.