2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Ar koncertu Smiltenes simtgades svētku programmā Jāņukalna brīvdabas estrādē uzstāsies Ainars Mielavs

19.jūlijā pulksten 15:00 Smiltenei 100 svētku ieskaņās brīvdabas estrādē Jāņukalns notiks Ainara Mielava koncerts.

Smiltenei 100 svētku noslēdzošajā dienā, izskanēs skaists svētku noslēguma koncerts.

Ainars Mielavs ir dziedātājs un dziesmu rakstnieks kopš 1986. gada. Uzstājies ar grupām JAUNS MĒNESS, MIELAVS UN PĀRCĒLĀJI un arī kā solo mākslinieks. Koncertā skanēs Ainara Mielava standarti – populārākās dziesmas no visiem radošajiem periodiem – “Piekūns skrien debesīs”, “Kad mēness jūrā krīt”, “Ai, jel manu vieglu prātu”, “Tu saviļņoji mani” un citas, kā arī 2 jaunu dziesmu pirmatskaņojumi no gaidāmā dziedātāja jubilejas albuma “220 volti”.

Dziedātājs uzstāsies kopā ar citu ievērojamu latviešu muzikantu Aigaru Voitišķi (ģitāra, balss) un jaunākās paaudzes meistaru Rūdolfu Macatu (taustiņu instrumenti).

Koncertu filmēs ReTV, un pārraidīs tiešraidē Smiltenes novada Youtube kanālā no plkst.15:00. 

Biļetes cena 10 EUR.  Pasākuma biļetes var iegādāties “Bez Rindas” elektroniski www.bezrindas.lv vai Smiltenes novada Kultūras centra kasē. Biļešu skaits ir ierobežots. Biļešu tirdzniecība norisināsies arī koncerta dienā Jāņukalns brīvdabas estrādē. Koncerts notiks, ievērojot pasākumu apmeklētāju drošībai noteikto sanitāro protokolu.

Informācija apmeklētājiem –  aicinām padomāt par ērtu, laika apstākļiem piemērotu apģērbu. Koncerta ilgums līdz 1 stundai un 30 minūtēm.

Koncertu organizē Smiltenes novada Kultūras centrs. Plašāk par koncertu atradīsiet Smiltenes novada mājas lapā www.smiltenesnovads.lv vai zvanot +371 28688101.

*Pasākuma organizators ir Smiltenes novada Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

 

Informāciju sagatavoja

Alise Seile

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101