2024. gada 18. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Ar muzikāliem sveicieniem pilsētas simtgades svētkos “Mēs Smiltenei” priecēs Smiltenes novada mūziķi

Smiltenē, Baznīcas laukumā 6, no plkst. 10:00 notiks Smiltenes novada mūziķu muzikālie sveicieni “Mēs Smiltenei”.  No plkst. 8:00 līdz plkst. 24:00, muzikālo sveicienu starplaikos, skanēs fona mūzika.

Plkst. 10:00 uzstāsies Smiltenes pilsētas Pūtēju orķestris.  Nākamo priekšnesumu  plkst. 11:30 rādīs  Signe Baltere un Jānis Krūmiņš (grupa “Ceļojums”‘).  Plkst. 15:00 uz skatuves kāps  grupa “Forward”, pēc grupas uzstāšanās plkst. 15:30 smilteniešus, kā arī pilsētas viesus priecēs Ralfs Krūmiņš. Turpinot muzikālos priekšnesumus, plkst. 16:30 būs iespējams klausīties Ingas Lazdiņas dziesmās. Vakaru sagaidot, plkst. 18.00 uz skatuves kāps Dzintars un Kristīne Ziediņi, savukārt plkst. 19:30 klausītājus priecēs Viktors Tilčiks. Plkst.21.00 skanēs grupa “Tilts”. Kā noslēdzošie plkst. 22:30 uz skatuves kāps grupa “The Missing”. 

Informējam, lai svētkus padarītu gardākus, pasākuma laikā darbosies kafejnīcas “Trīs pipari un kūkas”, “Pasēdnīca”, Brantu muižas saimnieces āra kafejnīca un “Baudalus”. 

Aicinām apmeklētājus ievērot valstī noteiktos drošības noteikumus, un ar jebkādiem elpceļu slimību simptomiem palikt mājās!

Pasākums notiks, ievērojot apmeklētāju drošībai noteikto sanitāro protokolu. Pasākumu organizē Smiltenes novada Kultūras centrs. Plašāk par Smiltenei 100 svētku programmu – www.smiltenesnovads.lv

Pasākuma laikā Baznīcas laukums no Marijas ielas līdz Kalna ielai satiksmei būs slēgts.

*Pasākuma organizators ir Smiltenes novada Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

 

Informāciju sagatavoja

Alise Seile

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101