2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Ar velobraucienu “Ieriteņo rudenī” noslēgsim aktīvā tūrisma sezonu Smiltenes novadā!

Sestdien, 28. septembrī, Smiltenes novada Tūrisma informācijas centrs (TIC) sadarbībā ar aktīvās atpūtas pasākumu organizatori Santu Paegli aicina piedalīties velobraucienā “Ieriteņo rudenī” un noslēgt aktīvā tūrisma sezonu Smiltenes novadā.

Šogad dalībnieki varēs iepazīt Grundzāles apkārtnes un mazliet arī Apes novada ainaviskās un kultūrvēsturiskās vietas. Kā jau ierasts pa ceļam, dalībnieki varēs veikt sagatavotos uzdevumus.

Pasākuma norise 28. septembrī pie Grundzāles estrādes, dalībnieku reģistrācija no plkst. 10.00, starts braucienam plkst. 10.30.

Dalībniekiem tiks piedāvāti trīs velo maršruti – 13, 26 un 44 km garumā, lai katrs pasākuma dalībnieks varētu izvēlēties saviem spēkiem atbilstošāko. Visi trīs maršruti sāksies un noslēgsies pie Grundzāles estrādes, kur dalībniekus sagaidīs pusdienu maltīte svaigā gaisā.

Pasākums ir bez maksas. Iesakām lietot aizsargķiveres, bērniem līdz 12 gadu vecumam tās ir jālieto obligāti. Aicinām līdzi ņemt kādu našķi un atspirdzinošu dzērienu ceļam.

Iepriekšēja pieteikšanās līdz 25. septembrim elektroniski visit.smiltenesnovads.lv, šeit, zvanot uz +371 29395200 vai klātienē Smiltenes novada TIC (Dārza ielā 3).

Lai nokļūtu uz Grundzāli no Smiltenes būs pieejams transports, ja nepieciešams lūgums pieteikties Smiltenes novada TIC (Dārza ielā 3), vai zvanot uz +371 29395200. Transportā vietu skaits ir ierobežots.

Pasākumu organizē Smiltenes novada Tūrisma informācijas centrs sadarbībā ar aktīvās atpūtas pasākumu organizatori Santu Paegli.

Pasākuma laikā uzņemtās fotogrāfijas tiks publicētas www.smiltenesnovads.lv, visit.smiltenesnovads.lv un sociālajos tīklos.

Pasākums tapis projekta „Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā” (Nr. 9.2.4.2/16/I/052) ietvaros. 

 

Lelde Atlāce,

Smiltenes novada Tūrisma informācijas centra

Tūrisma speciāliste