2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Ar velobraucienu “Ieriteņo rudenī” noslēgta aktīvā tūrsima sezona Smiltenes novadā

28. septembrī ar rudenīgu velobraucienu Smiltenes novada Tūrisma informācijas centrs atzīmēja aktīvā tūrisma sezonas noslēgumu Smiltenes novadā.

Sestdienas rītā Grundzāles brīvdabas estrādē pulcējās 77 lieli un mazi dalībnieki – individuālie braucēji, draugu kompānijas, skolēni no vietējās pamatskolas, kā arī daudzas ģimenes, lai dotos 13, 26 vai 44 kilometrus garajos maršrutos. Laika apstākļi lutināja dalībniekus, bija silta un saulaina rudens diena. Maršrutu laikā varēja baudīt rudenīgās ainavas un apskatīties dažādus kultūrvēsturiskos objektus. Īsākais maršruts veda pa Grundzāles pagasta teritoriju, vidējais un garais maršruts ļāva dalībniekiem ieskatīties arī Apes un Valkas novados.

Pasākuma noslēgumā visi dalībnieki varēja baudīt siltu pusdienu maltīti Grundzāles brīvdabas estrādē.

Smiltenes novada Tūrisma informācijas centrs saka lielu paldies visiem dalībniekiem un sadarbības partneriem – maršruta veidotājai Santai Paeglei, fotogrāfei Evijai Ziemiņai un kafejnīcai “Silvans” par gardo pusdienu maltīti.

Pasākuma galerija pieejama šeit.

Fotogrāfijas drīkst lejupielādēt un izmantot tikai un vienīgi atsaucoties uz fotogrāfiju autoru.

Pasākums tapis projekta „Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā” (Nr. 9.2.4.2/16/I/052) ietvaros.

Informāciju sagatavoja:
Lelde Atlāce,
Smiltenes novada Tūrisma informācijas centra
Tūrisma speciāliste

Seko mums:
www.facebook.com/visitSmiltene