2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Arī šogad norisināsies labdarības pasākums “Balta, balta mana sirds”

1. jūnijā, kā ik gadu, norisināsies labdarības pasākums “Balta, balta mana sirds”, kura mērķis ir vākt ziedojumus Smiltenes novada bērniem ar veselības problēmām. Akcijā saziedotie līdzekļi būs pieejami Smiltenes novada ģimenēm bērna saslimšanas, slimības saasinājuma gadījumā vai ikdienas nepieciešamību un ārstēšanas nodrošināšanai. Ģimenes, kurām nepieciešama šāda veida palīdzība, aicinām vērsties Smiltenes novada Sociālajā dienestā.

Pasākuma dienā, no pulksten 11:00, Smiltenes bērnu rotaļu laukumā, Gaujas ielā 1, gaidāmas izzinošas un izklaidējošas aktivitātes visai ģimenei. Kā allaž darbosies labdarības tirdziņš “Labas lietas, lētas lietas – nāciet un pērciet!”. Dalībai tirdziņā savus darinājumus var sniegt jebkurš novada iedzīvotājs, uzņēmums, organizācija vai izglītības iestāde. Pieteikšanās pa tālruni 26 544 290. Mantas tirdziņam var iesniegt arī klātienē – Latvijas Sarkanā Krusta Smiltenes nodaļā, Dārza ielā 3. Ienākumi par pārdotajām mantām tiks novirzīti labdarības akcijai.

Vēl šajā dienā sirsnīgā koncertā sadziedās novada mazie solisti un vokālie ansambļi, atraktīvā veidā būs iespējams iepazīt operatīvo dienestu darbu, rotaļāties ar lielformāta spēlēm un vēl, un vēl! Dienas izskaņā, pulksten 18:00 Smiltenes pilsētas Kultūras centrā, būs skatāma Latvijas Leļļu teātra izrāde “Tuntuļu Jurītis”.

Aizvadītajā gadā labdarības akcijā “Balta, balta mana sirds” tika saziedoti 1601,90 eiro. Daļa šo līdzekļu arvien ir pieejama Smiltenes novada ģimenēm, vēršoties Sociālajā dienestā.

Mūsu vidū dzīvo mazas sirsniņas, kurām ir nepieciešama mūsu palīdzība un atbalsts. Pašdarināts darbiņš labdarības tirdziņam, ziedojums un neviltots smaids-mazās lietas, kas kādām ir ļoti svarīgas. Atvērsim savas baltās, baltās sirdis, lai palīdzētu Smiltenes novada bērniem ar veselības problēmām!

 

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28 688 101