2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Ārkārtas situācija valstī pagarināta līdz 12.maijam, pašvaldība turpina darbu attālināti (VIDEO)

Šā gada 7. aprīlī  Ministru kabinets pagarināja ārkārtējo situāciju Latvijā līdz 12. maijam. Tas nozīmē, ka visi līdz šim pieņemtie lēmumi, apstiprinātie noteikumi un ieviestie pasākumi Covid-19 izplatības ierobežošanai paliek spēkā.

Smiltenes novada pašvaldība, tās struktūrvienības un iestādes turpina darbu attālināti, pildot visas pašvaldības funkcijas. Iedzīvotāji var sazināties telefoniski vai izmantot elektroniski pieejamos pakalpojumus. Apmeklētāju pieņemšana klātienē tiek organizēta pēc iepriekšēja pieraksta. 

  • Iesniegumus un jautājumus aicinām sūtīt uz e-pastu: [email protected] vai zvanīt uz tālruņa numuriem 64707588 vai 20022348;
  • Pie Smiltenes novada domes, Dārza ielā 3, ir izvietota slēgta pastkaste, kurā ir iespēja ievietot iesniegumus vai kāda cita veida dokumentus nodošanai pašvaldības un valsts iestādēm.
  • Ar pašvaldības darbiniekiem aicinām sazināties, izmantojot e-pastus vai tālruņus;
  • Aktuālā informācija, iesniegumi, veidlapas un kontaktinformācija pieejama www.smiltenesnovads.lv;  
  • Par valsts pakalpojumiem saziņa uz e-pastu:  [email protected] vai uz tālruņiem 66954850, 64707588. 

Vairāk informācija par pašvaldības darbu ārkārtējās situācijas laikā, skatīt ŠEIT.  Pašvaldības informatīvais tālrunis par atbalstu krīzes situācijā nonākušām personām un ģimenēm 26362282, e-pasts: [email protected].  

Atgādinām, ka joprojām ir atcelti visi publiskie pasākumi, spēkā ir noteikumi par cilvēku pulcēšanos sabiedriskās vietās, tajā skaitā bērnu rotaļu laukumos, sporta laukumos, pie āra trenažieriem un citās publiskās vietās. Aicinām iedzīvotājus stingri ievērot informatīvās brīdinājuma zīmes! 

Aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai par valstī izsludināto ārkārtējo situāciju un noteiktajiem piesardzības pasākumiem.