2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Ārkārtējās situācijas tiesību aktus “Latvijas Vēstnesis” publisko tūlītēji

Ārkārtējā situācijā oficiālais izdevums “Latvijas Vēstnesis” (pieejams vestnesis.lv) pēc nepieciešamības iznāk arī operatīvi papildu laidienos. Vietnē likumi.lv speciālisti tiesību aktus sistematizē, nodrošinot sabiedrībai tūlītēju to aktuālo redakciju. Tie pieejami tematiskajā sadaļā Covid-19.

Oficiālā izdevēja “Latvijas Vēstneša” platforma – vestnesis.lv, likumi.lv, LVportals.lv un juristavards.lv / žurnāls “Jurista Vārds” – ārkārtējā situācijā turpina būt drošticami kvalitatīvas informācijas avoti un darbu organizē operatīvā režīmā.

Oficiālais izdevums “Latvijas Vēstnesis” parasti iznāk katru darba dienu un, ja nepieciešams, arī brīvdienās. Ārkārtējā situācijā biežāk klajā nāk papildu laidieni (par tiem lietotājiem vietnē vestnesis.lv ir norādes), lai tiesību aktu oficiālos tekstus tūlītēji padarītu pieejamus sabiedrībai.

Vietnē likumi.lv sistematizētā veidā vienkopus pieejami “Latvijas Vēstnesī” izsludinātie tiesību akti. Likumi.lv redakcija piedāvā tiesību aktu tēmu “Covid-19”, kurā pieejami visi ar koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 saistītie tiesību akti to aktuālajās redakcijās (ar iekļautiem grozījumiem).

LV portāls turpina lietotāju informēt par aktuālo un aicina izmantot arī tematisko atvērumu Covid-19: https://lvportals.lv/tags/covid-19

●     Valsts institūciju, tiesu, pašvaldību paziņojumi pieejami atsevišķā sarakstā: https://lvportals.lv/arhivs/tags:6206/lapa:1/kanals:4188

Žurnāls “Jurista Vārds” sabiedrībai nodrošina brīvpieejas tematiskās publikācijas, piemēram, jaunākā:

●     Ārkārtējā situācija: juristu viedokļi par tiesisko regulējumu un tā piemērošanu

Par oficiālo izdevēju “Latvijas Vēstnesis”

Oficiālais izdevējs “Latvijas Vēstnesis” ir valsts, pilsoniskās un tiesiskās informācijas platforma. “Latvijas Vēstnesis” nodrošina – oficiālo publikāciju (vestnesis.lv), tiesību aktu pieejamību (likumi.lv), to skaidrošanu (lvportals.lv) un diskusiju tiesiskai domai un praksei (žurnāls “Jurista Vārds”, juristavards.lv).

Papildinformācijai:

Kellija Dadzīte

Oficiālā izdevēja “Latvijas Vēstnesis”

Sabiedrisko attiecību speciāliste