2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

AS Drogas aicina klientus būt atbildīgiem pret sevi un apkārtējiem

Lai ierobežotu Covid-19 izplatību, AS Drogas aicina pircējus ievērot drošības pasākumus, tādējādi sargājot gan sevi, gan veikalu personālu, gan sabiedrību kopumā. Tāpat iedzīvotājiem ieteicams veikalu apmeklējumus veikt plānoti, izvēloties tam stundas, kad veikalos ir mazāk cilvēku.

Šonedēļ Drogas veikalos ieviesta virkne drošības pasākumu, kas attiecas gan uz veikalu apmeklētājiem, gan darbiniekiem. Pircējus aicinām:

  • Neapmeklēt veikalus, ja ir aizdomas par saslimšanu, ja pēdējo 14 dienu laikā esat atgriezies no ārvalstu ceļojumiem vai esat bijis tiešā kontaktā ar Covid-19 slimnieku;
  • Iepērkoties ievērot 2 m distanci;
  • Bez vajadzības neaptaustīt produktus, ņemt rokā tikai to, ko plānojat iegādāties;
  • Censties apmeklēt veikalus stundās, kad iepērkas mazāk cilvēku;
  • Iespēju robežās apmaksai izmantot maksājumu kartes;
  • Regulāri un pareizi mazgāt rokas – ar 8 pareizas roku mazgāšanas soļiem aicinām iepazīties Drogas sociālās atbildības projekta “Mazgā rokas pareizi!” mājaslapā mazgarokas.lv

 

Klientu drošībai visos Drogas veikalos ir izvietoti dezinfekcijas līdzekļi, lai uz vietas veikalā ikvienam būtu iespēja parūpēties par savu roku higiēnu. Drošības nolūkos no Drogas veikalu kosmētikas plauktiem ir izņemti visi testeri.

Ar dezinfekcijas līdzekļiem vairākas reizes dienā tiek apstrādāti Drogas veikalu iepirkumu groziņi, kases virsmas, termināļi un naudas trauki. Darbinieki strādā aizsargcimdos, regulāri dezinficē rokas, un viņiem ir nodrošināti imunitāti stiprinoši produkti – medus, ingvers, citroni un tējas.

“Jau tagad novērojam, ka pircēji mūsu veikalos arvien biežāk norēķinus veic ar maksājumu kartēm. Vairums klientu ir saprotoši un atbildīgi, ievērojot drošības pasākumus, par ko esam viņiem ļoti pateicīgi, jo šajā situācijā katra cilvēka individuālajai atbildībai ir ārkārtīgi liela nozīme. Aicinām iedzīvotājus saglabāt mieru, rūpīgi plānot savus pirkumus ilgāku laiku uz priekšu, kā arī izmantot iespēju iepirkties e-veikalā drogas.lv,” uzsver AS Drogas mārketinga un sabiedrisko attiecību direktore Ilze Kirstuka-Ščeglova.

 

Par AS Drogas

AS Drogas ir lielākais mazumtirdzniecības veikalu tīkls skaistumkopšanas, veselības, higiēnas un sadzīves preču segmentā Latvijā un Lietuvā ar 144 veikaliem. Latvijā Drogas ir pārstāvēts visplašāk – klientiem pieejami 90 veikali, Lietuvā atvērti 54 veikali Drogas. AS Drogas Latvijā un Lietuvā kopumā nodarbina vairāk nekā 1 300 darbiniekus. No 2004. gada AS Drogas ir mazumtirdzniecības grupas A.S. Watson Group uzņēmums.

Par A.S. Watson Group

Dibināta 1841. gadā, A.S. Watson Group ir lielākais starptautiskais mazumtirgotājs veselības un skaistumkopšanas preču segmentā ar vairāk nekā 15 200 veikaliem 25 valstīs Āzijā un Eiropā. Katru gadu 5.2 miljardi pircēju un lojalitātes programmu dalībnieku iepērkas grupas 12 mazumtirdzniecības zīmolos gan klātienē veikalos, gan interneta veikalos. A.S. Watson Group nodarbina vairāk nekā 140 000 darbinieku visā pasaulē.

A.S. Watson Group ir starptautiski zināmā un multinacionālā konglomerāta CK Hutchison Holdings Limited sastāvā, kura darbības sfēras ir ostas un ar to saistītie pakalpojumi, mazumtirdzniecība, infrastruktūra, enerģija un telekomunikācijas vairāk nekā 50 valstīs.

Apmeklējiet www.aswatson.com, lai iegūtu padziļinātu informāciju par A.S. Watson Group un tās zīmoliem. Tāpat saziņa iespējama digitālajos kanālos (interneta veikalos, sociālajos tīklos, mobilajās lietotnēs u.c.); sīkāka informācija http://www.aswatson.com/our-customers/digitalasw/

 

Papildu informācijai:

Guna Kaše

Sabiedrisko attiecību speciāliste

AS Drogas